De mooiste jurken voor het najaar 👗

Vergeet dit najaar jouw niet jouw garderobe aan te vullen met de leukste jurken. Onze collectie bruist van de perfecte jurken voor het najaar. Kan jouw garderobe nog wel een jurk-update gebruiken? Dan ben je hier op het juiste adres! In dit blog artikel geven je graag wat styling tips hoe je onze jurken zo tof mogelijk kunt dragen dit najaar.

Business casual dress

Ben je opzoek naar een fijn jurkje die je business casual kunt dragen en ook casual naar een lunch in het weekend? Dan is de jurk van 2nd Day iets voor jou! Dit minimalistische jurkje heeft een krachtige groene kleur en is netjes te combineren met een mooie panty en een laag laarsje of juist mooie hoge boots. Je kunt het jurkje gemakkelijk combineren met een leuk leren tasje.

Trek de boho style door dit najaar!

Ben jij gek op een bohemian stijl? Moliin is dan het merk voor jou. De leuke jurk van Moliin kun je soepel en los dragen met mooie western boots. Je kunt er een fijn wollen vest over dragen of een tof leren jack. Vlot en stylish! 

Wild en creatief

Spreken printjes en een creatieve look jou aan? De jurk van Lofty Manner in de warme herfstkleuren heeft een wilde print en geeft je direct een vrolijke, creatieve uitstraling. Te gek om stoer af te stylen met biker boots en een leren jack. Een toffe jurk voor een gezellige gelegenheid zoals een verjaardag.

Comfy en stijlvol in één

De jurk van Soft Rebels is de perfecte aanvulling aan ieders garderobe als je het onze stylistes vraagt. De jurk is namelijk heerlijk comfortabel! Fijn op een dikke panty met stoere boots. Wil je de jurk meer taille geven? Voeg een mooi ceintuur toe aan jouw outfit!

Voeg de mooiste jurken en meer toe aan jouw garderobe. Shop mooie items uit onze shop of bestel je kledingbox vandaag nog!