Waarom een combi-set een echte musthave is voor deze zomer

De leukste combi-sets uit onze collectie

Mix & match oneindige combinaties

De combi-set is niet meer weg te denken uit onze collectie en is ook deze zomer weer een echte musthave geworden. Het gemak en oneindige combinaties die je kunt maken, maken deze sets onmisbaar voor in jouw garderobe. De sets komen terug in de leukste kleuren en meest speelse prints en maken jouw zomer een stuk vrolijker. Voor welke combi-set ga jij?

Fleurig in floral

Een fleurige bloemenprint is natuurlijk altijd een goed idee op een mooie zomerse dag. Combineer de set met een stoer spijkerjasje en een paar sandaaltjes en je bent ready to go!

Matching tropical

Deze tropische print schreeuwt vakantie! Deze set mag daarom ook niet ontbreken in jouw reiskoffer. Maak de look compleet met een mooi sandaaltje of sandaal met hak.

Summer shorts

Deze leuke combi-set komt met een short en een matchende mesh top in een prachtige print. Maak de look helemaal stoer en sportief af met een matching sneaker.

Luchtige long sleeve

Deze prachtige blouse is een item waar je het hele jaar plezier van zult hebben. Combineer de blouse in de zomermaanden met het matching rokje en op frissere dagen met jouw favoriete jeans en een mooi laarsje.

Eye-catching prints

De verschillende combi-sets hebben de meest verschillende creatieve prints en daarom is er voor ieder wat wils! Deze prachtige items kun je eindeloos mixen en matchen. Maak jouw look compleet met mooie sieraden.

Voor welke set ga jij?

Kan jij wel een speelse combi-set gebruiken deze zomer? Laat het jouw styliste weten en straal binnenkort in oneindig veel verschillende outfits met jouw combi-set als basis. Bestel snel jouw zomerbox!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.