De lente is begonnen: is jouw garderobe al klaar voor een nieuw seizoen?🌸

De vogeltjes fluiten, het zonnetje straalt: Spring is in the air! Als je nog geen lentekriebels had, dan krijg je die gegarandeerd van onze nieuwe collectie.

Wat gaan we dit lenteseizoen veel zien?

Wat we dit seizoen veel zullen gaan zien zijn mooie ‘wide leg’ pantalons. Deze trend is ontzettend vrouwelijk en je kunt deze pantalons naar het werk dragen voor een krachtige look maar ook casual combineren met sneakers en een trui. De pantalons zijn verkrijgbaar in allerlei frisse lentekleuren als mooie pastels, fijne neutrals en natuurlijk de basis kleuren. Onze stylistes zijn blij met deze trend! Nu het zonnetje weer flink begint te schijnen is het tijd voor de rokjesdagen. Korte, midi of maxi rokken in fleurige bloemen prints en felle kleurtjes maken jouw outfit! Wij worden helemaal blij van al die vrolijke prints en zwierige rokken. Wat we dit seizoen nog meer veel gaan zien zijn mooie vesten waarmee je de leukste looks in laagjes creëert. Vesten in de leukste kleuren om jouw look helemaal compleet te maken! Te gek om een mooi gebreid vest te combineren over jouw favoriete t-shirt of een blouse.

Vul jouw garderobe aan met items in frisse lentekleuren

Pastelkleuren zijn dit seizoen niet te missen. De lieve pastel kleurtjes zorgen voor extra lentekriebels. Felle kleuren als hard roze, blauw en fel groen en oranje kom je in elke collectie tegen. Een grote trend van het moment is: ‘color-blocking’. Dit seizoen is het te gek om verschillende kleuren op elkaar te combineren!

Maak je klaar voor een nieuw seizoen en vraag snel jouw nieuwe lente box aan!

Heb jij ook zo’n zin in nieuwe items voor de lente? Bestel dan vandaag nog jouw nieuwe box en voor je het weet straal je in de meest toffe items passend bij jouw stijl. Buiten alle trendy items kun je jouw garderobe aanvullen met ultieme lente basics, mooie lichte jeans, fijne t-shirts van mooie kwaliteit en leuke linnen items zijn bijvoorbeeld een tijdloze toevoeging.

We can’t wait to style you!