CHRISTMAS AT HOME MET MAISON365 DOOR MARLOES GROENEVELD

Heb jij je kerstoutfit al? Thuis of niet, het is toch wel leuk als we ons een beetje opdoffen met de feestdagen. Styliste Mandy van Maison365, hét online fashion platform met persoonlijk styling advies van modestyliste Danie Bles, stelde weer een super leuke kledingbox voor mij samen waardoor ik helemaal kerst-proof ben! Kijk en lees mee!

In september bestelde ik voor het eerst een kledingbox bij Maison365. Dat beviel zo goed dat ik er weer een nieuwe box bestelde. Ik heb mij namelijk voorgenomen om om de 3 maanden een nieuwe kledingbox te bestellen. Zo blijft mijn kast altijd up-to-date.

 

Ik kreeg weer dezelfde persoonlijk styliste als vorige keer: Mandy. Ze schatte mijn smaak vorige keer goed in en nu ook weer. Wat word je daar hebberig van, van al die te gekke outfits! En ze denkt zo lekker mee. “Deze trui past goed bij het rokje dat je vorige keer bestelde, dit leren jack past mooi bij je groene jurk en met deze broek kun je je blouses goed combineren.” Heel fijn! Ze weet bijna beter wat er in mijn kast hangt dan ik 😊  En nog veel beter: ze voelt ook goed aan wat ik wel en niet leuk vind. Al probeert ze mij ook uit mijn comfortzone te halen door items toe te voegen die ik normaal niet zo snel zou proberen.

 

Mijn nieuwe kledingbox zat vol met vrouwelijke, feestelijke, elegante maar toch ook stoere items! Met mijn uitgeschreven stijladvies kon ik mij weer heerlijk uitleven met passen én foto’s maken. Want speciaal voor jou ging ik met de leukste items op de foto én toverde Jitz bloem en interieur mijn huis in kerstsferen!

Lange jurken
In de box zaten een paar mooie lange jurken. Een lange jurk is altijd stijlvol. Daar zit je nooit fout mee met de feestdagen. De jurken uit de box zijn vrouwelijk en zitten lekker. Om ze wat stoerder te maken, zat er ook een leren jack bij. Mijn favoriete jurk is van Dea Kudibal. Ik ben echt verliefd op die jurk! En ook op het mooie leren jasje van Dante6 trouwens dat styliste Mandy voor mij uitkoos. Het is een investering, maar hij is tijdloos. Je draagt ‘m eigenlijk het hele jaar door. Binnen en buiten. Op het Instagram-account van Maison365 staat trouwens ook een leuk filmpje van styliste Danie Bles ter inspiratie hierover.

Blouses
Styliste Mandy weet dat ik dol ben op blouses en zocht weer een paar prachtige exemplaren uit. Ze kijkt daarbij echt heel goed wat voor kleuren mooi bij mij staan. Groen, roze, blauw, paars. Dat zijn echt mijn favo kleuren. De sprekende paarse print van Alix the Label vind ik zó tof! Vooral rijke stoffen als zijde en voile zijn mooi voor de feestdagen. Ze geven net dat extra feestelijke gevoel. Ook weer heel leuk onder een blazer of leren jack. De pastel roze blouse is echt prachtig!

Party items
De glimmende pantalon van Cream is echt een topper. Ik zou ‘m in een winkel waarschijnlijk zelf nooit uitgezocht hebben, maar ik vind ‘m fantastisch. Hij zit lekker, is super tof, betaalbaar en heeft een goede lengte voor mijn korte beentjes. Elke blouse of sweater die Mandy voor mij uitkoos, past op deze pantalon. Dit is nou zo’n voorbeeld van een item die ik zelf niet zo snel uitgekozen had, maar waar ik super blij mee ben!

 

Nog zo’n verrassend item voor mij was de jumpsuit. Dat draag ik echt nooit dus dankzij mijn kledingbox was het de eerste keer. Ik vind het heel tof staan. Voor Kerst heel vrouwelijk met pumps, maar ook heel leuk om eens met sneakers te dragen.

 

Tot slot zat er een stoere, maar toch ook vrouwelijke midi rok van Just Female in de box met een hele mooie pullover van Sparkz. De rok is zowel vrouwelijk te dragen met een mooie blouse uit m’n box als met de pullover. Heel mooi en zeker geschikt voor één van m’n kerstdagen😊. Het leuke aan de items vond ik dat het niet perse glitter en zwart hoeft te zijn met Kerst, maar dat er dus heel veel mogelijk is om casual chique eruit te zien! En niet alleen tijdens de feestdagen maar de items zijn ook leuk voor daarna. Zo zie ik er dankzij Maison365 toch op mijn best uit voor m’n familie en vrienden 😊 .

Aanrader!
Kortom: ik was weer zo blij verrast! Hoewel ik echt zelf heel graag met mode bezig ben, is het zó leuk om je eens te laten kleden door een styliste van Maison365. Ik verval vaak in dezelfde merken en stijl. Dankzij Maison365 maak ik elke keer weer kennis met nieuwe merken! Dat vind ik toch zo leuk! En dat er altijd iets bij zit waar ik zelf in eerste instantie mijn wenkbrauw bij optrok. Dat wordt altijd juist een favoriet! En het mooie van het concept is dat je vrijblijvend een kledingbox bestelt. Je mag 7 dagen de items thuis houden en daarna stuur je terug wat je niet wilt en betaal je de items die je houdt. Super fijn! Dus give it a try! Je gaat er echt geen spijt van krijgen!

Neem maar eens een kijkje op de website en Instagram van Maison365 en laat je inspireren door de stylistes!

Ben je een bestaande klant? Bestel jouw box hier.

Ben je een nieuwe klant? Klik dan hier.