BUSINESS CASUAL

In stijl naar werk?

 

Deze dresscode betekent zeker niet alleen maar ‘een strak mantelpakje.’ Met deze dresscode bedoelen wij eigenlijk ‘netjes met een casual twist’. Een verzorgde look naar het werk geeft je een krachtig gevoel en daar mag je heus creatief zijn met kleur en een print!

 

Wij gaan langzaam richting het najaar en de items van de najaarscollectie druppelen iedere week binnen! Of je nu thuis aan het werk bent of op jouw werkplek, een frisse look is altijd fijn!

 

Bij Maison365 staan onze stylistes klaar om jou in de nieuwste business (casual) looks te steken. Onze stylistes creëren setjes die nét even iets unieks hebben. Denk aan een blouse in een felle kleur, print of met een strik als detail. Een mooie kleur of print zorgt ervoor dat jouw look absoluut niet saai of somber zal zijn. Daarnaast spreken kleuren enorm!

Je kunt een goede basis blazer op verschillende manieren stylen, bijvoorbeeld in combinatie met een rok, (flared) jeans of een bijpassende pantalon. Wij hebben pantalons en blazers in de collectie die samen en ook los van elkaar goed te combineren zijn. Ga je voor een compleet kostuum en mag dit een casual touch hebben? Draag de look dan met een t-shirt en sneakers! De nieuwste collectie bevat ook de fijnste kokerrokken waarin jij je ontzettend
vrouwelijk zult voelen. Misschien vind jij het wel veel fijner om een goede jeans te combineren met een mooie blouse en een leuk vest. Een leuke jurk? Alles is mogelijk! Er zijn weer genoeg tijdloze klassiekers die jouw garderobe écht zullen aanvullen. Je maakt je business casual looks compleet met mooie leren
loafers, pumps, nette sneakers of leuke enkellaarsjes. Vergeet jouw business look niet af te stylen met een leuk extra detail. Bijvoorbeeld een mooie riem!

 

Onlangs heeft het team van Maison365 een leuke shoot gehouden op de Amsterdamse Zuidas. Hiermee hopen wij jullie te inspireren, dus houdt onze Instagram pagina in de gaten!

 

Kan jouw garderobe wel een boost gebruiken? Wacht niet langer en doe de stijlquiz! Jouw persoonlijke styliste neemt snel contact met jou op en gaat met alle plezier voor jou aan de slag!