Het bruiloftseizoen: maak je klaar als stijlvolle gast

Maak je klaar voor een stijlvol bruiloftseizoen

Vier de liefde!

Het bruiloftseizoen is weer van start gegaan. Als gast wil je je natuurlijk ook zo goed mogelijk kleden voor een feestelijke gelegenheid zoals een bruiloft. Of het nu de bruiloft is van jouw beste vriendin, zus of verre nicht dat maakt niet uit, ook jij mag stralen op de bruiloft!

 

Afhankelijk van de eventuele dresscode kun jij alvast gaan nadenken over jouw outfit. Is de trouwerij in het buitenland? Hoe zal het weer er uit zien? En vooral: waar voel jij je prettig in? In dit artikel geven wij je graag een aantal voorbeelden van outfits die jij helemaal je eigen kunt maken. Onze stylistes staan voor jou klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de beste outfits voor iedere gelegenheid.

Creative Colours

Wees niet bang om op te vallen en ga voor een felle kleur of print! De romantische fit van deze jurk past perfect bij een bruiloft en maak de look nog speelser door kleurrijke accessoires.

Classy Neutrals

Heb je een bruiloft waarbij neutrals zijn toegestaan? Ga dan voor een mooie beige pantalon en combineer deze met een classy top. Deze top met hartjes is natuurlijk perfect om de liefde in te vieren!

Lovely Linnen

Op warme dagen is linnen een fijne stof om te dragen en heeft het ook nog eens een luxe uitstraling. Een prachtige linnen jurk zoals deze kun je combineren met mooie sieraden en een leuke hak.

Beautiful Blouse

Draag jij liever iets anders dan een jurk? Ga dan voor een mooie blouse met print en maak de look af met een nette pantalon. Probeer het dragen van jeans te vermijden. Maak de look compleet met een leuk tasje en een paar oorbellen.

Ben jij op zoek naar een bruiloft outfit?

Geef het door aan jouw styliste en zij gaat voor je op zoek naar de outfit die perfect bij jou past! Laat ons weten wat de dresscode is en wat jouw wensen zijn en we gaan voor je aan de slag.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.

Nieuw in onze webshop

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out