Bohemian Flair: Ontdek de veelzijdigheid van de boho stijl!

Bij Maison365 weten we hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen uiten door middel van passende outfits. De bohemian stijl is de perfecte manier om een relaxte, stijlvolle look te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Met merken zoals Pom Amsterdam, Moliin Copenhagen, Lofty Manner, Garcia, Dante 6 en By Bar en nog zoveel meer, kun je een garderobe samenstellen die zowel trendy als tijdloos is!

Creatief met een touch of boho

Wat Bohemian style zo uniek maakt, zijn de prachtige prints die een speelse maar verfijnde uitstraling hebben. Denk aan florale patronen, geometrische motieven en paisley prints die een vleugje mystiek aan je outfit geven. Deze prints worden vaak gecombineerd met rijke, aardse kleuren, zoals warme roesttinten, diepblauw en olijfgroen. Ze roepen een gevoel van vrijheid en creativiteit op, zonder dat je jezelf hoeft te verliezen in een uitgesproken hippie-look.

Boho draag je het hele jaar door

Veel mensen denken dat de Bohemian stijl enkel voor de zomer is, maar bij Maison365 bewijzen we graag het tegendeel! Ook in het najaar kun je genieten van stijlvolle boho looks met laagjes. We love it! Scrol lekker door de boho outfits heen en laat je inspireren door ons team van stylistes!

 

Urban boho

Een luchtige stoere broek welke gecombineerd wordt met ook weer een stoer t-shirt. De metallic tas maakt de outfit kloppend. Leuk met chunky sandalen of jouw favoriete sneakers.

Broderie it is

Een romantische broderie top is de ideale top op een boho rok. Een item wat eigenlijk op elk onderstuk goed combineert. Deze outfit zou te gek zijn met suède cowboy laarzen. De ketting maakt de look extra speels.

De perfecte boho maxi

Een maxi jurk mag niet ontbreken in de boho stijl. Een mooie suède riem in de taille en een leuke tas maken de outfit helemaal compleet.

Aztec allure

Creatief, kleurrijk en vrouwelijk in de jurk met de creatieve aztec print. Hier word je vrolijk van!

Layerd luxe

Een outfit in laagjes wordt creatief met een stijlvol gilet. Geweldig leuk te combineren over een blouse met print op een goede flared jeans.

Boho breeze

De wide leg jeans mag niet ontbreken in jouw garderobe. Hip, modern en stoer. Je combineert de meest leuke outfits op een goede wide leg jeans. Wij worden blij van de nieuwe collectie. Wat zijn de prints weer rijk!

 

De Bohemian style is veelzijdig en past bij iedere gelegenheid. Het draait niet om het volgen van regels, maar om het creëren van een look die écht bij jou past. Dus, of je nu gaat voor een volledig boho ensemble of subtiele accenten, bij Maison365 vind je altijd iets dat je aanspreekt.

Is de boho look niet jouw ding? Geen enkel probleem! We hebben namelijk een grote collectie en beschikken over goede persoonlijke stylisten die ervoor zorgen dat de box altijd bij jou past. Wellicht houd jij wel veel meer van een romantische of een minimalistische stijl. Bestel vandaag nog jouw box en ontdek wat echt bij jou past!

 

Doe de stijlquiz en ontdek jouw unieke stijl!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.