Onmisbare items voor aankomende lente

DE ZOEKTOCHT NAAR JOUW PERFECTE SPRING STYLE

Onmisbare items voor aankomende lente

Heb jij jouw Spring Style al gevonden?

Een nieuw seizoen is in aantocht en dat betekent een collectie vol nieuwe styles, kleuren en prints. Je kunt jouw dikke winterjas gaan inruilen voor een dunner model en de winterkleuren kunnen worden vervangen met frisse pasteltinten en speelse prints. Wellicht heb jij jouw garderobe al omgegooid bij het zien van de eerste zonnestralen of misschien wacht jij totdat de temperatuur omhoog gaat.  

 

Ondanks dat het weer nog niet echt lente schreeuwt, liggen alle winkels al wel vol met de meest kleurrijke collecties om jou alvast in de lente sferen te brengen. Want: goede voorbereiding is het halve werk en zorgt ervoor dat wanneer het weer plots omslaat jij al kunt stralen in die prachtige lente outfits. In deze blog geven wij jou tips welke lente essentials echt niet mogen ontbreken in jouw garderobe.

De perfecte maxi skirt

Haal jouw inner boho-lover naar boven met het dragen van een prachtige maxi-rok. De maxi-rok is naast het hebben van comfort ook een perfect item om aan te trekken wanneer je het even niet weet. Combineer de rok met een mooie sweater op frisse dagen en combineer het met een t-shirt of mouwloze top op warmere dagen.

Pink, Purple & Orange

Roze en oranje zijn kleuren die mooi met elkaar kunnen mixen. Buiten koningsdag is oranje een échte trendkleur geworden en zie je de kleur steeds vaker terug in het modebeeld. Maak speelse combinaties met prints en accessoires.

Blazers in alle kleuren

Voeg kleurrijke blazers toe aan jouw garderobe voor compleet nieuwe looks! Van pasteltinten tot knalkleuren, met een gekleurde blazer creëer jij gemakkelijk een sprekende look.

Tijd voor kleur!

Voeg een pop of colour toe aan jouw garderobe! Deze lente is jouw tijd om te stralen in de mooiste looks. Kleur spreekt enorm en kan jouw uiterlijk versterken op gebied van jouw haarkleur, huidskleur en oogkleur. Ben jij nog zoekende naar de kleuren die het beste bij jou passen? Wij helpen graag! Wie weet heb jij binnenkort een van deze prachtige vesten van Plein Publique in jouw perfecte matchende kleur in jouw kast hangen.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.