BLACK & WHITE: DEZE ITEMS ZUL JE JAREN PLEZIER VAN HEBBEN!🤍

Zwart en wit zijn tijdloze ‘kleuren’. Tijdloze zwarte en witte items zijn daarom ook een echte toevoegingen aan jouw garderobe, waar je jaren plezier van zult hebben en nooit genoeg van krijgt. Hieronder geven we je graag wat inspiratie voor een perfecte zwart/witte outfit en bespreken we de musthave essentials. Lees snel verder!

Een klassieke witte blouse gecombineerd op een diepzwarte skinny is altijd een goed idee. Sterk, fris en elegant. Een onmisbaar item voor in jouw garderobe!

Een tijdloze zwarte blazer waar je eindeloos mee kunt combineren is een key-piece voor elke garderobe. Onze stylistes helpen jou maar al te graag met het vinden van de juiste fit van een blazer. Te gek over onder andere een t-shirt, blouse en een jurkje.

Wij vinden dat elke garderobe een little black dress nodig heeft. Een mooi zwart jurkje die je met gemak voor elke gelegenheid weer uit de kast trekt. Een jurk die jou een power uitstraling geeft! Je kunt het jurkje geheel zelf upspicen voor elke gelegenheid met de leukste accessoires, een mooi jasje en jouw favoriete schoenen.

Een zwart of wit singlet onder jouw trui, blouse of jasje is een klein detail dat een groot verschil maakt. Kies voor bijvoorbeeld een singlet met kant en laat hier gerust een klein kant laagje zien. Hiermee geef je de look een vrouwelijke touch. Wij hebben het ook nog niet eens over het perfecte witte of zwarte t-shirt gehad. Heb jij deze al? Deze ultieme basics kun je dagelijks in elke set combineren.


Of zwart en wit items saai zijn? Zeker niet! Mooie zwarte en witte items zorgen juist voor een uitstraling die clean, sterk en verzorgd is. Kan jouw garderobe wel eens een goede black and white boost gebruiken? Geef dan al jouw wensen door aan jouw persoonlijke styliste. Samen met jouw styliste bouw jij aan jouw stijlvolle garderobe!