Bereid je voor op het voorjaar met Maison365

Heb jij ook zo’n zin in de lente na een lange donkere winter? Fluitende vogeltjes, een blauwe lucht, mooie bloemen en aangenaam weer voor een wandeling buiten. Wij kunnen niet wachten! Bij een nieuw seizoen hoort nieuwe kleding. Ons inkoop team en alle stylistes zijn helemaal klaar voor een nieuw kleding seizoen met de meest frisse kleuren en speelse prints. Met een Maison365 box vol goede sets voor de lente bereid jij je voor op een stijlvol seizoen en straal je als een zonnetje in de leukste nieuwe collectie.

Tijd om van je wintergarderobe een lente garderobe te maken!

Het is langzaam maar zeker tijd om jouw warme winter items naar achter te schuiven, even naar de zolder te brengen en goed uit te zoeken. Haal jouw lente items weer naar voren en investeer in mooie basis items in luchtige stoffen en fijne lentekleuren want het voorjaar staat op ons te wachten! Als je zorgt voor een goede basis, dan vul je deze gemakkelijk aan met trendy items en accessoires.

Lentekriebels in een box

Onze lente collectie bestaat uit talloze merken welke de meest hippe trends bieden op het gebied van prints, stoffen en kleuren. Subtiele bloemenprints, mooie grafische prints, luchtige stoffen en materialen zorgen voor de leukste combinaties. Heb jij al een lichte jeans gescoord om eindeloos jouw lente combinaties op te dragen? Door voor een lichte wassing te kiezen worden de kleuren van jouw look automatisch passender bij het seizoen en kom je vanzelf in de stemming van de lente. 

Denk ook aan een heerlijk vestje of een vlot jack om een outfit in lagen helemaal lente-proof samen te stellen. Onze stylistes helpen je hier graag bij! Als je de kledingbox thuis ontvangt dan krijg je zeker weten lentekriebels! Ook onze nieuwe accessoires zijn in de kleuren van dit seizoen en maken de sets écht compleet. Vergeet de finishing touch niet door te gaan voor passende sieraden. Een jurkje in een vrolijke print? Oh yes! Dit en veel meer leuks kun je in de box verwachten, zorg dat jij jouw sets voor de mooie lente dagen in huis heb en bestel snel jouw box.