BEHIND THE SCENES KERST SHOOT 2020

Deze week hebben we een sprankelende fotoshoot georganiseerd om jullie te inspireren met de kerstlooks voor 2020. De fotoshoot vond plaats bij Villa Beukenhof in Oegstgeest. Een dreamy locatie van een boetiekhotel in een zestiende-eeuwse villa met luxe suites, een Franse keuken en een sigaarlounge. Hier proef je echt de kerstsfeer! De service van dit hotel was perfect! Hier kun je echt even tot rust komen.

Voor de stylistes van Maison365 stond er een drukke dag op het programma. Het shooten van de leukste kerstlooks van dit jaar! Voor vele van ons hebben wij dit jaar een andere planning dan anders tijdens de feestdagen. Nu we meer thuis zijn hoeft dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat wij niet uitpakken met onze outfits. Natuurlijk is het leuk om tijdens de feestdagen te zorgen voor een sparkling touch! Je wilt er op je best uitzien voor jouw geliefde, familie en of vrienden!

Tijdens de shoot hebben wij zoveel mogelijk verschillende looks geschoten om jou te inspireren! Daarnaast is het natuurlijk ook fijn als je de items die je tijdens de feestdagen draagt ook daarna nog kunt dragen. Tijdloze klassiekers als een kokerrok, polkadot jurk of zijden blouses zijn natuurlijk voor het hele jaar mooie items.

Comfy Christmas at home? Daar weten de stylistes van Maison365 wel raad mee! Leuke opties waar je dan voor kunt kiezen zijn bijvoorbeeld een heerlijke sweater jurk met col in combinatie met laarzen of een kleurrijk vest dat je over je feestelijke top of blouse kunt dragen. Denk ook aan een tijdloze legging die heerlijk zit en die je een sparkling touch kunt geven door er een glanzende top op te dragen.

Onze stylistes kunnen niet wachten om jou te laten stralen in de mooiste looks! Verras jezelf met een gepersonaliseerde box en sluit het jaar stijlvol af. Doe de stijlquiz of bericht jouw styliste als je al klant bent met al jouw wensen en zij gaat zo snel mogelijk voor je aan de slag!

Ben je een bestaande klant? Bestel jouw box hier.

Ben je een nieuwe klant? Klik dan hier.