BEHIND THE SCENES: DE MAISON365 SPRING/SUMMER SHOOT!📸

Deze week heeft ons team een toffe spring/summer campagne geschoten in Studio 13, een waanzinnige locatie in Amsterdam. De studio is vrijwel helemaal wit en heeft prachtige kozijnen waardoor het zonlicht goed naar binnen scheen tijdens een van de eerste lente dagen van 2021. Benieuwd naar hoe het er deze shoot dag aan toe ging? Wij geven je graag een ‘kijkje in de keuken’.

Onze stylistes hebben prachtige sets gestyled die perfect zijn voor de komende lente en zomerdagen. De modellen werden prachtig opgemaakt en hun haren werden mooi gestyled. Samen zorgt dit voor een creatieve dag met als eindresultaat: super toffe beelden waarmee wij jullie graag inspireren en laten zien hoe je ons nieuwste items kunt combineren.

De looks

Wij werken met zoveel verschillende merken samen binnen onze collectie wat zorgt variatie en eindeloze combinaties. Onze collectie beschikt daarnaast ook over de perfecte basis stukken, dus voor ieder wat wils! Voordat de modellen de sets aantrokken werd alles mooi gestoomd en als finishing touch afgestyled met de juiste accessoires.

Muah

De term 'Muah' staat voor: ‘make-up and hair.’ Tijdens onze shoot werd dit verzorgd door topper Giolina van GB Hair & Make-up. Wat zijn wij blij met haar, ze heeft gezorgd voor moderne, vrouwelijke en elegante looks. Wij zijn fan! Neem vooral een kijkje op haar website als je meer wilt lezen over haar werkzaamheden.

Shoes!

Zoals jullie wellicht weten hebben wij momenteel nog geen schoenen in onze collectie. Wel adviseren onze stylistes je al te graag over welke schoenen je het best kunt kiezen bij welke outfit. Voor deze shoot hebben wij de laarzen van DWRS gebruikt. Deze stijlvolle boots en sneakers zorgde voor een prachtig totaal plaatje. De schoenen zitten ontzettend lekker en zijn heel hip en van een fijne kwaliteit. Kortom: dit wil je!

Het was een super creatieve dag en we kunnen niet wachten de beelden met jullie te delen! Houd daarom onze sociale media goed in de gaten voor het zien van de shoot beelden.

Spreken de sets jou aan? Aarzel niet langer en bestel jouw box! Geef al jouw wensen door aan jouw persoonlijkste styliste en voor je het weet straal jij in de nieuwste looks die helemaal bij jou zullen passen. Klik op een van de knoppen onderaan de pagina en we gaan voor je aan de slag!