Begin de herfst stijlvol: Creëer de perfecte laagjes look

De herfst is begonnen en dat betekent: tijd voor laagjes! Met de frisse ochtenden en warmere middagen is een veelzijdige outfit een must. Denk aan een cozy lang vest voor ultiem comfort, een kort vest voor een speelse touch, een stoer leren jack voor die edgy look, of een stijlvolle blazer om het geheel af te maken. Ontdek hoe je deze items combineert voor de perfecte herfstoutfit die zowel praktisch als trendy is!

Sportief & trendy: een kleurrijk laagje

Het paarse vest van CKS is een trendy vest waarvan de sprekende kleur laat je stralen. Sportief over een tijdloos gestreept t-shirt. Draag de look met een wide leg jeans en jouw favoriete sneakers. Super vlot!

Edgy elegantie: een leren jasje

Een lange jurk is dit seizoen een goed idee, te gek met stoere boots. Voor een extra laagje kun je kiezen voor een tijdloos, stoer leren jack. Dit prachtige jasje is van By Bar. Het jack geeft de outfit nog meer power! Een leren jasje is een perfect voorbeeld van een tijdloos tussenjasje. Seizoen in seizoen uit een super toevoeging aan jouw outfits.

Knus & chique: een stijlvol lang vest

Een lang vest is een perfect item om aan jouw herfst/winter garderobe toe te voegen. Dit houdt je warm! Dit tijdloze vest is van Simple. Wij kiezen voor een beige vest, warm en knus. Een mooie chique flared pantalon in een trendy bruine kleur en speelse print als top en je bent ready to go! Voeg een mooi ceintuur en elegante sieraden toe om het totaalplaatje af te maken.

Herfst essential: de perfecte blazer

Een goede blazer is een absolute essential. Je kunt een blazer op talloze manieren stylen. Ga voor een fijn t-shirt en sneakers, een singlet of een rijke blouse zoals deze. De blazer van Bruuns Bazaar wordt gecombineerd op een blouse met een prachtige print waarin de kleur van de blazer terugkomt. Mooi op een representatieve flared jeans. Draag de outfit met jouw favoriete accessoires en laarsjes.

 

De hoogste tijd om jouw garderobe een update te geven!

Met de juiste laagjes creëer je moeiteloos de perfecte herfstlook, van cozy tot chic. Bij Maison365 stelt jouw persoonlijke styliste de ideale outfits samen, afgestemd op jouw stijl en de nieuwste trends. Bestel vandaag nog een box en laat je verrassen door zorgvuldig geselecteerde items die je naadloos kunt combineren voor elke gelegenheid!

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.