Back to the office: 5 inspirerende business looks voor een frisse start

De vakantie zit er misschien op, maar de kans om je stijl op te frissen is hier! De ‘back to the office’ periode vraagt om outfits die zowel professioneel als comfortabel zijn. Onze stylistes hebben 5 stijlvolle looks samengesteld waarmee je zelfverzekerd en geïnspireerd aan de slag kunt. Klaar om te stralen op kantoor? Scroll door de outfits heen en laat je inspireren!

1. De power suit

Niets ademt kracht zoals een goed gesneden broekpak. Kies voor een moderne twist met een denim blauwe variant van Bruuns Bazaar. Combineer het met een zijdezachte blouse voor een elegante en zelfverzekerde uitstraling.

2. Chic en comfortabel

Werk hoeft niet altijd strak te zijn. Ga voor een wide leg pantalon van Xandres en een stijlvolle zijde top van PBO. Zo heb je een outfit welke bestaat uit comfort en professionaliteit. Een statement riem en stijlvolle loafers maken de look helemaal af.

3. Klassiek ton sur ton

Een tijdloze combinatie van een ton sur ton outfit kan een pantalon met een bijpassende blazer zijn zoals de items van Modström welke gecombineerd zijn met een mooie top van Xandres. De riem in de look is dezelfde kleur en dit maakt de outfit nog rijker! Je kunt de look breken met een leuk leren tasje.

4. De vrouwelijke kokerrok

Combineer een kokerrok met een vrolijke blouse met print. Vrouwelijk, creatief en vrolijk, dit geeft energie! Een kokerrok is enorm vrouwelijk. De rok van PBO wordt gecombineerd met een stijlvolle blouse van Fabienne Chapot. Heel mooi af te stylen met pumps. Krachtig en stijlvol.

5. Minimalistisch & elegant

Less is more! Een tijdloos zwart jurkje, ook wel ‘the little black’ dress genoemd is een absolute musthave om te dragen in de business of formele stijl. Combineer de jurk van Lady Day met klassieke hakken en mooie oorbellen.

 

Met deze 5 looks ga je vol vertrouwen terug naar kantoor. Blijf jezelf, maar geef je garderobe een frisse update! Wat is jouw favoriete look? Laat het ons weten en bestel snel jouw box. Voor je het weet straal jij in fantastische nieuwe looks!

 

Doe de stijlquiz en ontdek jouw unieke stijl!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.