April Favorites: laat de zon maar komen 🌤

Met april in volle bloei, is het tijd om onze kledingkasten te vullen met frisse stijlen en trendy essentials. In dit blogartikel delen we onze favoriete mode-items van de maand april, van luchtige lente rokken tot musthave accessoires die je look naar een hoger niveau tillen. Ontdek welke items deze maand niet mogen ontbreken in jouw garderobe en laat je inspireren voor een seizoen vol stijl en flair!

Mix materialen

Mix verschillende materialen voor speelse en stijlvolle combintaties. De gebreide top van Mexx geef een laagje warmte, maar door het mouwloze model blijft het geschikt voor een zonnige lentedag. We hebben de top gecombineerd op een ideale luchtige zomerbroek van FRNCH. Deze broek is perfect voor warme temperaturen en zit enorm comfortabel. Geef deze neutrale look een speelse touch door te gaan voor statement sieraden.

Boho skirts

Deze rok van Aaiko schreeuwt lente! Met een prachtige boho rok kun je eindeloos combinaties maken. In deze look gaan we voor het shirt van Esmé studios met een subtiel motiefje en een spijkerjack van Garcia. Dit jasje is een echte musthave voor de lente en zomer! Maak de look compleet met sneakers of op warme dagen met een leuk sandaaltje.

Sprekend Turqoise

De turqoise top van Lofty Manner spreekt enorm. Door de rijke kleur van de top kun je de rest van jouw outfit vrij simpel houden. Combineer de top met een tijdloze jeans zoals deze van Ivy Copenhagen en maak de look compleet met de blauwe metallic riem van Fabienne Chapot.

A touch of gold

Deze stralende top en rok van Circle of Trust zijn items waar je deze lente en zomer veel plezier van zult hebben. Combineer de items ook gemakkelijk los van elkaar en maak eideloos combinaties. Voeg voor de perfecte finishing touch een touch of gold toe in de vorm van een mooie riem en sieraden.

Welke items zou jij graag in jouw garderobe willen zien?

Ga jij liever voor trending of toch liever voor tijdloos? Onze stylistes helpen jou maar al te graag bij het stylen van jouw favoriete items. Benieuwd naar wat jouw styliste voor jou uit zal kiezen? Bestel dan vandaag jouw box nog!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.