6 verschillende stijlvolle sets gestyled door onze stylistes

Februari brengt een vleugje frisheid met zich mee, en bij Maison365 zijn we er helemaal klaar voor om je garderobe op te frissen met onze zorgvuldig samengestelde looks. Ons team van stylisten heeft hun creatieve krachten gebundeld en heeft voor jou zes verschillende sets gestyled, elk met een unieke stijl en flair. Dus, of je nu op zoek bent naar een kleurrijke uitdrukking of een meer ingetogen zakelijke look, we hebben voor elk wat wils. Het belangrijkste is dat de look helemaal persoonlijk voor jou wordt samengesteld. Ontdek onze nieuwste looks, van boho chic tot Rock 'n Roll flair!

Fleurig voor een gezellige gelegenheid

Begin je maand met een knal van kleur en levendigheid met ons kleurrijke print jurkje van Lady Day, gecombineerd met bijpassende oorbellen van Hinth. Deze look straalt speelsheid uit en laat je stralen, zelfs op de meest grijze dagen van februari.

Minimalistisch business casual

Voor de dagen waarop je een professionele uitstraling wilt behouden zonder in te leveren op comfort, hebben we een minimalistische business casual look samengesteld. Combineer een leather look legging van Bruuns Bazaar met een top van Soft Rebels en maak de look af met een stijlvolle blazer van PBO. Het resultaat? Een moeiteloze chique look die perfect is voor een drukke dag op kantoor of een ontspannen lunchafspraak.

Boho chic!

Laat je innerlijke boho spirit stralen met onze prachtige set bestaande uit een boho rok van By Bar met een speelse print, gecombineerd met een prachtige lila polo pullover van Dante 6. Maak je look compleet met een eye-catching riem en een paar stoere laarzen. Deze outfit is perfect voor een ontspannen dagje uit met vrienden of een romantische wandeling door de stad of naar een gezellige verjaardag!

Zakelijk en representatief

Voor de dagen waarop je een statement wilt maken op kantoor, hebben we een business-proof look samengesteld. Draag een elegante print blouse en pantalon van Aaiko en voeg een sprekende zakelijke tas toe voor extra flair. Maak de look af met een vestje voor een geraffineerde touch die zowel professioneel als trendy is.

Casual rock chick!

Voor de liefhebbers van een stoere, edgy uitstraling hebben we een casual rock outfit samengesteld die gegarandeerd indruk maakt. Combineer een t-shirt met een coole tekst en een opvallende riem met panterprint met een tijdloos bikerjasje van Ibana. De straight jeans van Mexx zorgt voor een perfecte balans tussen comfort en stijl, waardoor je klaar bent om de straten te veroveren met je onmiskenbare rock 'n roll flair.

Vrouwelijk & fleurig

De toffe grijze jeans van Circle of Trust kun je eindeloos combineren. De blouse van Fabienne Chapot heeft een fleurige print en is een frisse optie op de jeans. Kleurrijk, vlot en vrouwelijk. Breek de look met een lila kleurig tasje en een leuke kleurrijke armband.

Zin om zelf de trendy outfits te passen? Bestel dan nu jouw Maison365 box!

Bij Maison365 geloven we in het omarmen van diverse stijlen en het vieren van individualiteit. Welke look je ook kiest, we hopen dat het je inspireert om je eigen stijl te omarmen en je persoonlijkheid te laten stralen, elke dag van februari en verder! Zin om een box vol fantastische outfits en leuke accessoires te ontvangen? Bestel dan vandaag nog jouw box!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.