5 stijlvolle warme outfits voor de koude dagen

Op een koude winterdag is het essentieel om je warm en stijlvol te kleden. Kies voor lagen om jezelf te beschermen tegen de ijzige temperaturen. Een knusse trui gecombineerd met een gevoerde jas is een perfecte start. Voeg een trendy sjaal, handschoenen en een muts toe om niet alleen warmte, maar ook flair aan je outfit toe te voegen. Denk aan comfortabele jeans of stijlvolle winterbroeken, gecombineerd met stevige laarzen om je voeten tegen de kou te beschermen. Vergeet niet om een paar statement accessoires toe te voegen, zoals een opvallende tas of opvallende oorbellen, om je winterse look compleet te maken. Blijf gezellig en chic, zelfs als de temperaturen dalen!

Winterse kleuren

Kleuren spreken, onze stylisten gaan in de eerste look voor kobaltblauw in combinatie met bruin. Er ontstaat een hele rijke kleurencombinatie. Draag onder het vest een fijne longsleeve top voor een extra warm laagje.

Winter business casual

Business casual en warm genoeg? Ga voor een rijke top op een nette jeans. Een tijdloos vest is de perfecte laag om aan jouw outfit toe te voegen. De kleur van de sjaal is een perfecte match, het gehele plaatje klopt!

Winter, warm, teddy!

Heb jij voor dit najaar al een hip gilet gescoord? Het teddy gilet in de lammy coat style van Garcia is een absolute eye-catcher. Prachtig over een fijne wollen trui. Zacht, warm en enorm stijlvol. Tof op een goede straight jeans. Nog meer spice aan de look toevoegen? Ga voor een mooie riem en sprekende oorbellen.

Corduroy en knits it is!

Een broek in corduroy is perfect voor een koude dag. De ribstof is warm en geeft ook een warme uitstraling. Ga voor een jeans in corduroy kwaliteit en combineer een fijne knit op de jeans. Fleurig met bijpassende sieraden en hippe sokken.

De tijdloze witte blouse als basis

Nog een look in laagjes? Altijd fijn voor de koude dagen. Een klassieke witte blouse combineer je gemakkelijk onder een fijne warme trui. Heel classy! Combineer de outfit met een goede tijdloze jeans en een stoer element zoals een leren tas.

Brrr toe aan echte winter looks? Bestel vandaag nog jouw Maison365 box!

Bestel vandaag nog jouw nieuwe box en ontvang zo snel mogelijk heerlijke sets om stijlvol de winter door te komen.

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.