5 stijlvolle looks voor een nieuwe werkweek

5 stijlvolle looks voor een nieuwe werkweek

Maak een stijvolle start van de week

De start van een nieuwe werkweek, de een heeft er zin in en de ander wat minder. Maandagen zouden een stuk fijner zijn als jij je goed voelt en dit kan je deels beïnvloeden door middel van de outfit die je draagt.

Ga jij voor business chique tijdens een meeting of draag jij het liefst een kleurrijke sweater bij jouw creatieve baan? Voor iedereen zijn de dresscodes op werk verschillend, daarom inspireren wij jou graag met verschillende soorten outfits die wellicht wat zijn voor jou!

 

Maandag: meeting time

Van een zakelijke meeting tot een team meeting via Zoom, het is belangrijk dat jouw bovenhelft business uitstraalt en de onderste helft zich iets meer focust op comfort. Ga voor een nette maar comfy jeans en combineer deze met een mooie blouse en matching blazer. Maak jouw look compleet met een subtiele oorbel en een paar pumps of een laarsje.

Dinsdag: strak in het pak

Een pak kan klassiek zijn, maar ook speels. Ga daarom eens voor een andere kleur dan donkerblauw of zwart en houd de rest vrij basic. Maak je look compleet met leukse sieraden en accessoires.

Woensdag: comfort gaat boven alles

De week is alweer door het midden en het is tijd voor wat meer comfort. Combineer een speelse broek met een neutrale blouse en maak het af met een heerlijk zacht vest. Perfect voor de frisse dagen op kantoor!

Donderdag: frisse kleuren en speelse prints

Heb jij een creatieve baan of hou je misschien enorm van het dragen van kleur en print? Dan is deze outfit misschien wel wat voor jou. Mix & match met verschillende frisse kleuren en speelse prints en maak jouw look compleet met de juiste accessoires.

Vrijdag: tijd voor de vrijmibo!

Op de vrijdag pak je misschien liever alvast iets uit met je outfit, vooral als er een leuke vrijdagmiddag borrel op de planning staat. Ga voor een feestelijke en stoere touch door leer toe te voegen aan jouw look. Maak de look compleet met een mooie blouse en leuke statement oorbellen.

Ontvang jij graag stijlvolle looks voor naar jouw werk?

Wij helpen graag! Geef ons jouw wensen door en laat ons weten wat de dresscode is voor jouw werk. Wij gaan voor jou op zoek naar de geschikte items waarin jij de hele werkweek door zult stralen op jouw werk.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.

Nieuw in onze webshop

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out