De bohemian stijl: zo divers kan het zijn

Als je aan boho denkt, denk je aan jurken, rokken, bloemenprints en sprekende kleuren. Kleuren en prints uit onder andere India, Peru en Mexico. De hippie vibes uit Ibiza spelen een rol en de warme kleuren en koperen sieraden uit Marrakech laten een duidelijk beeld zien wat de bohemian style voorstelt. Soepele zomerse fits en natuurlijke stoffen zoals linnen passen in deze stijl.

 

Wat versta jij eigenlijk onder boho? De meeste mensen denken dat een boho outfit altijd ontzettend wijd, uitbundig en kleurrijk is, maar de stijl is zoveel breder dan dat. Daarom inspireren we je graag met 5 verschillende boho outfits die zijn samengesteld door onze stylistes om een breder beeld van een bohemian look te krijgen.

Boho Chic

Draag een boho print bijvoorbeeld heel getailleerd en chique zoals in deze eerste outfit. De comfy pantalon van Freebird combineren wij met een col met bloemenprint van Fabienne Chapot. De outfit valt mooi langs het lichaam. Style de look ‘boho chic’ met een mooi metallic eye-catcher tasje en leuke pumps.

The Bohemian Dream

100% Boho? Een maxi rok in kleur en print zoals deze rok van Moliin past perfect bij dit plaatje. De luchtige viscose stof valt mooi en zwierig. Onze stylistes combineren een blouse in dezelfde print op de rok. Het extra wollen laagje van het vest zorgt voor een creatieve uitstraling. Deze look is een echte bohemian dream!

Classic Boho

Een klassieke boho look is ook onwijs elegant, vrouwelijk en stijlvol. Ga voor neutrale kleuren en natuurtinten. Dit past absoluut bij de stijl. De flared jeans van Pieszak geeft een boho touch door de wijd uitlopende pijp. Combineer deze met een aangesloten top met print en maak de outfit compleet met een leuke gevlochten leren riem. Leuk met sleehakken!

Styling tip

Als je gaat voor een typerende stijl, draag de stijl dan op een manier die het beste bij jou aansluit.

Colourful Boho

Een goede flared jeans is een fijne basis jeans om toe te voegen aan jouw garderobe. Op de jeans van Pieszak kun je eindeloos combineren. Kleurrijk boho realiseer je met een kleurrijke bloemenprint zoals de blouse van Second Female. De felle kleur spreekt. Stoer met een goede riem. Grote oorbellen maken de outfit helemaal af.

Dressy Boho

Een romantische lange jurk brengt je al heerlijk in een boho sfeer. Stijlvol af te stylen met goede laarzen en een leuk oversized spijkerjasje. De jurk van Bruuns Bazaar heeft een v-hals, wat zorgt voor ruimte voor een mooie ketting zoals die van Jazu.

Boho, let's go!

Droom jij weg bij deze mooie prints, leuke sets en toffe accessoires? Zet jezelf dan snel in het zonnetje en bestel jouw box. Onze stylistes gaan met veel plezier voor je aan de slag zodat jij de beste versie van jezelf zult zijn.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.