5 outfits in de trendkleuren van het najaar van 2023

Ben jij benieuwd welke kleuren momenteel trendy zijn? Wij vertellen het je graag in dit blogartikel! Dit najaar staat in teken van kleuren als magenta roze, emerald green, kobaltblauw, petrol en mooie warme tinten in de kleuren uit het herfstpalet zoals camel, bordeauxrood en bruintinten. Je kunt deze kleuren ook mooi met elkaar combineren. Onze stylistes hebben vijf verschillende looks in trendkleuren voor jou op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Sprekend kobaltblauw

Kobaltblauw is een sprekende kleur. In de eerste set hebben onze stylistes gekozen voor een flared jeans in rib-kwaliteit. Corduroy is echt een passende stof in het najaar. Donkerblauw wordt mooi gecombineerd met het felle blauw. Laat je gezicht spreken met een felle top. De herfstkleuren en het kobalt blauw zijn prachtig samen te dragen in het mooie jurkje van Freebird met een stoere slangeprint. Maak de set helemaal af met een tijdloos leren tasje!

Touch of magenta

Zwart en donkergroen zijn over het algemeen kleuren waar we in het najaar wel blij van worden als het gaat om mooie winterse items. Voeg daar een roze accent aan toe en kijk eens hoe sprekend jouw outfit wordt! De kleur kan in een accessoire zitten maar ook in een print. De mix van mooie basis kleuren en felle kleuren of een creatieve print is super vlot en trendy. Een goede sjaal zoals de sjaal van Circle of Trust geeft de look een winterse touch.

Classy petrol

Combineer jouw tijdloze donkerblauwe items met petrol. De rijke petrol kleur breekt en de combinatie is enorm klassiek. Een mooie combinatie om zakelijk of formeel te dragen. Ga voor mooie materialen. Bijvoorbeeld natuurlijke stoffen zoals katoen en zijde. Het pak van Aaiko is een waanzinnig mooie en tijdloze toevoeging aan jouw garderobe. Ook casual te dragen met een goed t-shirt en sneakers. Wil je het pak chique en representatief dragen? Ga dan voor de zijde top en een hak. Laat je gezicht extra spreken met de mooie oorbellen van Hinth.

Say yes to emerald green

Emerald green is een prachtige winterkleur. De mooie rok van Lofty Manner is een uitstekende keuze als je uit eten gaat. Draag deze met een goede panty, bijvoorbeeld een panty van Gambettes Box! Draag de rok met een aangesloten top en een tijdloze zwarte blazer van hoge kwaliteit. Maak de sets af met een prachtige leren tasje. Wissel af door met kleur te breken, bijvoorbeeld met de super mooie top van Dante 6.

Casual magenta

Magenta is wellicht iets uit je comfort zone, wist je dat deze kleur heel veel mensen prachtig staat? Deze sprekende kleur laat je echt shinen! Combineer items in deze kleur met fijne jeans. Casual maar heel stijlvol? Ga voor een vrouwelijke top zoals de prachtige top van Lofty Manner of ga voor een sportieve trui zoals de leuke trui van Cream. Met de juiste accessoires maak je de look compleet!

Bestel jouw box en ontvang gratis een panty van Gambettes Box, OP=OP!

Onze stylistes kunnen niet wachten om jou te voorzien van prachtige sets! Maak in jouw kledingbox kennis met Gambettes Box en ontdek de meest prachtige panty's voor dit seizoen.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.