5 outfits in de trendkleuren van dit seizoen

Zin in een dosis inspiratie? Deze week nemen we je mee in de sprankelende wereld van de trendkleuren voor de zomer van 2024. Onze creatieve stylistes hebben vijf fantastische outfits samengesteld waarin de trendkleuren schitteren. Laat je verrassen door de levendige tinten en frisse combinaties die deze zomer helemaal hot zijn. Bereid je voor op een zomerse garderobe vol kleur en plezier!

Classic earth tones

De klassieke aardetinten zijn tijdloos, rustig en vooral stijlvol. Een grote trend deze zomer. Wij combineren in deze eerste look een grijze, comfortabele pantalon met een klassieke blouse met print. Draag de blouse iets open over een mooie tanktop zodat de earth tones mooi in elkaar overlopen. Geef de look een sprankelend accent met een metallic ceintuur van Legend.

Laguna blue

Laguna blue, een sprekende blauwe tint. Prachtig om in te stralen deze zomer. De top van Lofty Manner heeft een vrouwelijke pasvorm. Fris te combineren op een tijdloos zomers onderstuk zoals een witte jeans van Ivy Copenhagen. Van deze kleur wordt je toch helemaal vrolijk?!

Orange meets Terra

In veel collecties zie je dit seizoen mooie oranje, bruin, beige en terracotta kleuren. De combinatie van de kleuren is vooral heel sterk. Deze kleuren stralen warme en fleurigheid uit. In deze set combineren de stylistes een skort van Lofty Manner met print met een zomers t-shirt met een sportief streepje van Esmé Studios en leuke boho oorbellen van Jazu. Om de look af te maken kun je een leren crossbody bag van Legend bij de look dragen. Door de verschillende prints en materialen van de outfit zorg je voor een prachtige zomerlook.

Lovely lavender

Een trendkleur van deze zomer: lavendel lila. De kleur is sprekend, vrouwelijk, fris en bijzonder mooi te combineren met donkerblauw. In deze look gaan de stylistes voor een top van Xandres op een tijdloze blauwe jeans. De kobaltblauwe kleur komt terug in de oorbellen van Hinth.

Apple green

Soms kan een trendkleur ook in een detail in jouw outfit verwerkt worden. Denk aan een streep of een accessoire of sieraad. Dit seizoen is apple green een absolute trend. In deze look hebben onze stylistes de kleur in details gebruikt en gecombineerd met denim en ecru. Super zomers, sportief en zacht. De tank top van Circle of Trust heeft een groene streep, stijlvol gecombineerd op de ecru kleurige flared jeans van Ivy Copenhagen. Het tijdloze spijkerjack van Garcia maakt de look helemaal af.

Een stijlvolle zomer

Nog meer trends, kleuren en nieuwe merken ontdekken? Bestel dan vandaag nog jouw nieuwe box. Voor je het weet straal je in de meest fantastische looks welke zijn samengesteld door jouw persoonlijke styliste.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.