5 nieuwe merken die je écht aan jouw garderobe wilt toevoegen

Bij Maison365 blijven wij je graag verrassen met de nieuwste stijlen en merken. Vind jij het fijn om je te kleden in originele merken? Dan ben je bij Maison365 aan het juiste adres. In jouw box vindt je unieke items van bijzondere merken. Boutique merken uit Scandinavie, Nederland, België en Spanje en zelfs merken buiten de EU. Onze collectie bruist van nieuwe merken voor dames.

Wat zijn de nieuwste merken uit de Maison365 collectie op dit moment?

Met trots voegen wij Esmé Studios, Better Rich, My Essential Wardrobe, Ecoalf en Margot Bardot toe aan de collectie. In dit artikel vertellen wij jou graag iets over deze mooie merken.

Esmé Studios

Esmé Studios is een prachtig Scandinavisch label die haar collecties ontwikkelt op basis van milieuvriendelijke materialen, comfort en design. Zij zorgen voor een ethische en een verantwoorde productie. Het merk is minimalistisch en ontwikkelt items waar je een lange tijd plezier van kunt hebben. Je kunt zo lang plezier hebben van deze items omdat de zachte stoffen zorgen voor comfort. De items zijn perfect om thuis in te ontspannen en stijlvol om naar jouw werk te combineren. ‘Slow fashion die seizoen na seizoen jouw favoriete items worden.’

Better Rich

Better Rich is ontstaan in New York. Elke collectie is vol passie en liefde gemaakt met het belang dat de kwaliteit van de items hoog blijft. De collectie bestaat uit casual items in typische kleuren gemaakt van hoogwaardige materialen. Momenteel hebben wij fijne knits aan onze collectie toegevoegd van 100 % katoen in mooie sprekende kleuren!

My Essential Wardrobe

Het Nederlandse merk My Essential Wardrobe staat voor het feit dat je je goed en mooi in haar collecties moet voelen. ‘Create a wardrobe you love’ is een spreuk van My Essential Wardrobe die direct een match is met Maison365. Het label maakt vrouwelijke items welke een rijke toevoeging zullen zijn aan jouw garderobe.

Ecoalf

Ecoalf is een duurzame toevoeging aan onze collectie. Het duurzame merk uit Spanje gebruikt gerecyclede materialen. De collectie bestaat uit tijdloze items met een sportieve twist. Een mooie toevoeging als je het ons vraagt.

Margot Bardot

Om jouw looks helemaal compleet af te stylen zijn onze stylistes ontzettend blij met de toevoeging van het nieuwe sieradenmerk Margot Bardot. De collectie bestaat uit verfijnde sieraden voor de elegante en moderne vrouw. Met deze sieraden onderscheid je jouw look zeker!

Tijd voor een frisse wind door jouw garderobe

Kun jij niet wachten om kennis te maken met al deze en nog veel meer andere nieuwe merken? Bestel dan vandaag nog jouw nieuwe box en ontvang snel jouw box vol originele items en wie weet worden deze merken jouw favoriet.