5 key pieces voor een sterke garderobe

Een key piece is een essentieel basisstuk voor in jouw garderobe. Denk aan een zwarte blazer, een goede jeans, een mooi wit overhemd en nog veel meer. Met deze key pieces bouw jij aan een sterke garderobe en maak je eindeloze combinaties. Benieuwd naar welke key pieces echte musthaves zijn? Lees dan snel verder.

EEN GOEDE JEANS

Combineer eindeloos door op een jeans die bij jou past. Weet je niet zo goed welke jeans bij jouw figuur past? No worries! Jouw styliste adviseert je graag en kijkt samen met jou naar mooie opties. Dit kan een stoere jeans zijn met scheuren van Garcia, een klassieke skinny jeans van MUD Jeans of een vrouwelijke flared jeans van Pieszak. Vergeet de mom jeans niet van French Connection. Onze collectie bestaat uit genoeg leuke jeans merken die perfect bij jou zullen passen.

DE PERFECTE BLAZER

Kort, lang, oversized of getailleerd en in alle mogelijke kleuren. Een blazer zorgt voor eindeloze combinaties. Een nette zwarte of donkerblauwe blazer van het merk PBO of CVRD is perfect voor een representatieve look voor naar het werk. Draag de blazer in een set als compleet kostuum, of ga business casual de deur uit door onder jouw blazer een mooie jeans te combineren.

Voor een casual look komen de blazers van onder andere Minumum en Soft Rebels goed van pas. Een stoere oversized look met daaronder een vlot t-shirt, jeans en jouw favoriete sneakers.

EEN GOED T-SHIRT

Een andere key piece die een sterke aanvulling is voor jouw garderobe is een goed t-shirt. Ga jij graag voor een shirt met een v-hals of een ronde hals? Met een t-shirt van goede kwaliteit kun je dagelijks jouw sets samenstellen. Een wit, grijs en zwart t-shirt is de perfecte basis. Daarnaast kun je voor speelse t-shirts in kleur of met print gaan. Ga voor een sportief shirt met een streep of tekst van Plein Publique of Les Favorites of een speels shirtje van Lofty Manner. Je kunt jouw t-shirt collectie eindeloos aanvullen, maar focus hierbij vooral op kwaliteit om deze langer te behouden in jouw basis garderobe.

EEN WIT OVERHEMD

Een mooi katoenen overhemd is clean op ieder onderstuk, zowel casual als zakelijk. Deze mag niet ontbreken in jouw garderobe. Ga jij voor een getailleerd overhemd van PBO of past oversized iets meer bij jouw stijl? Jouw styliste weet precies welke soort een juiste fit zal hebben voor jou.

EEN LITTLE BLACK DRESS

Een little black dress is perfect voor elke gelegenheid. Van een date night, presentatie op jouw werk tot een diner met vriendinnen. Zorg dat jij jouw garderobe aanvult met dat ene perfecte zwarte en multifuncionele jurkje. Tijdloos en altijd een goede optie voor alle gelegenheden. Wij helpen je graag met het vinden van het juiste type little black dress voor jou. Een speelse jurk met lange mouwen van Garcia of Soft Rebels of liever een wat netter model van CVRD.

Naast deze key pieces zijn er nog veel meer items die jouw garderobe compleet maken. Van de perfecte accessoires tot een goed leren jack. Onze stylistes helpen jou graag met een box vol tijdloze items.