5 items om dit voorjaar in te investeren

5 items om dit voorjaar in te investeren

Kwaliteit boven kwantiteit

Een sterke en duurzame garderobe bouw je met de juiste key pieces. In eerdere artikelen hebben we deze key pieces al eens uitgebreid besproken. Nu het officieel lente is en het lenteweer in aantocht is, zijn er ook een aantal items die dit voorjaar goed van pas zullen komen.

 

Soms is het goed om te investeren in bepaalde items waarbij het draait om de kwaliteit van het product. Denk aan een echt leren jack die jaren mee zal gaan, blouses van linnen kwaliteit, een goede denim jeans met de perfecte fit, een blouse van zijde en mooie tijdloze accessoires. Waarom? Dat leggen we je hieronder maar al te graag uit!

Een leren jack

Een leren jack is een item wat je een keer koopt en jaren plezier van zult hebben. De overstap van imitatie leer naar echt leer is dan ook een enorme stap als het gaat om de prijs. Het verschil hierin zit in de kwaliteit en is daarom een echte investering. Het tussenjas seizoen komt er aan en daarom is het de perfecte timing om deze investering eindelijk te maken!

Een linnen blouse

Het materiaal linnen heeft enorm veel voordelen. Het is namelijk sterk en elastisch, vormvast, luchtig, vocht absorberend en vuil afstotend. Al deze eigenschappen zorgen er voor dat het een perfect item is voor het voorjaar en de zomer. Door het intensievere productieproces is het materiaal iets prijziger, maar daarvoor krijg je een enorm goede kwaliteit terug.

De perfecte jeans

Het vinden van de perfecte jeans is een onderdeel wat veel vrouwen altijd al lastig vinden. Ga op zoek naar een jeansmerk die bij jou past en investeer in een jeans van goede kwaliteit. De beste jeans is de oorspronkelijke denim van 100% katoen, deze is iets stugger. Deze jeans kan jaren mee gaan als je deze met liefde behandeld en verzorgd.

Een zijden blouse

Zijde is een echt luxe product en dat straalt het ook uit. Een zijden blouse gaat erg lang mee en absorbeert zweet. Het is echter een product wat erg fragiel is en voorzichtig moet worden behandeld. Wel is het een perfect item om in het voorjaar in te stralen en een mooi cadeau aan jezelf.

Tassen

Een mooie shopper of crossbody tas is een goede en tijdloze toevoeging aan jouw garderobe. Hierin is opnieuw het materiaal leer van toepassing en zul je hier groot verschil merken in de kwaliteit als je het vergelijkt met een imitatieleren tas. Een item wat het zeker waard is om in te investeren, vooral als je dit voorjaar weer veel op pad gaat!

Wil jij graag investeren in deze items?

Geef het door aan jouw styliste en zij gaat voor je op zoek naar de perfecte match! Laat je inspireren door onze collectie met items van prachtige kwaliteiten en vul jouw garderobe aan met tijdloze key pieces.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.

Nieuw in onze webshop

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out