5 feestelijke outfits voor de decembermaand

In december straalt de sfeer van feestelijkheid en gezelligheid als nooit tevoren. Het is dé maand van samenkomst, viering en natuurlijk, schitterende feestelijke outfits. Glanzende jurken en sprankelende accessoires vullen de kledingkasten, klaar om de magie van de feestdagen te omarmen. Of het nu gaat om een chique kerstgala, een sprankelend nieuwjaarsfeest of een intiem familiediner, december nodigt uit tot het dragen van outfits die niet alleen de persoonlijke stijl weerspiegelen, maar ook de vreugde en het optimisme van het seizoen uitstralen. Wij hebben 5 feestelijke outfits samengesteld om je eens flink te inspireren!

Say yes to a glitter dress

Glitter mag niet ontbreken tijdens de feestdagen! De lurex jurk van Garcia is heel feestelijk, vrouwelijk, sprekend en dus zeker geschikt voor de decembermaand. De jurk zelf spreekt al enorm, maar een paar mooie accessoires maken jouw look helemaal compleet. Maak de feestelijke look af met een mooie hak.

Jumpsuit time!

Word jij blij van een jumpsuit? In decembermaand zijn er vast genoeg momenten dat je kunt stralen in een goede jumpsuit. De jumpsuit uit onze collectie heeft sprekende pofmouwen en een mooi ceintuur. Mooi te combineren met goede pumps.

Touch of leather

Een leren broek is een stoer element in de outfit, op de broek van Ibana kun je eindeloos combineren. Een geruite blazer is passend voor kerst maar kun je natuurlijk de maanden daarna ook lekker door dragen. Mooi in combinatie met de zwarte kanten top of een mooie bordeaux rode top.

Timeless skirt

Een tijdloze rok is altijd een goed idee voor een feestelijke gelegenheid. Casual heel tof met sneakers en een trui. Wil je de look feestelijk dragen? Ga voor een top in een trendy kleur en een sprekend ceintuur.

Happy in print

Een vrolijke print brengt je in een feestelijke happy mood. De rok en de bijpassende top van Lofty Manner laten stralen! Mooi om een laagje toe te voegen zoals een goede zwarte blazer. De bijpassende riem maakt de set helemaal af.

Kun jij wel wat feestelijke outfits gebruiken voor de decembermaand? Bestel dan nu jouw box! Jouw persoonlijke styliste gaat vol passie voor jou aan de slag.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.