5 Business casual outfits om in de lente te stralen

De lente is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om je garderobe een frisse update te geven! Bij Maison365 hebben we 5 geweldige business casual outfits samengesteld waarmee je gegarandeerd zult stralen deze lente. Of je nu naar kantoor gaat of een speciale gelegenheid hebt, deze outfits zijn om in te stralen!

Flared jeans chic

Begin met een stijlvolle donkere flared jeans van Ivy Copenhagen. Combineer deze met een tijdloze witte blouse van Lady Day en een pullover van Mexx in een fris lentegeel. Voeg een laagje toe met de blauwe blazer van Mexx voor een business touch. Deze outfit is perfect voor een dag op kantoor of een casual lunch met collega's.

Stralen in een classy kokerrok

De klassieke kokerrok van PBO is tijdloos, elegant en enorm vrouwelijk. Combineer deze met een shiny blouse van Second Female in een representatief blauw. Deze outfit is perfect voor een belangrijke vergadering of een zakelijke lunch. Tijdens een presentatie zul je stralen!

Een tijdloze little black dress

Kies voor een tijdloos zwart zomerjurkje van Soft Rebels voor een effortless chic look. Voeg wat flair toe met een leren tasje van Markberg en oorbellen van Jazu. Deze outfit is perfect voor een zonnige dag op kantoor of een avondje uit met vrienden. Chique met een hak te combineren!

Ecru elegance

Ga voor een chique en representatieve look met een sprekend kostuum van Aaiko in de kleur ecru. Combineer het kostuum met een mooie zalmkleurige top van Aaiko of ga voor een blouse met een opvallende print van Bruuns Bazaar. Deze outfit is niet alleen geschikt voor een dag op kantoor, maar ook voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft. De kleuren passen goed bij het seizoen, fleurig en vrouwelijk. Combineer de items ook los van elkaar, je kunt de blazer gerust op een jeans dragen en de pantalon met een enkele top.

Een stoere business look

Voor een stoere en toch professionele uitstraling, kies je voor een blauwe pantalon van Bruuns Bazaar. Combineer deze met een rijke polo van Sofie Schnoor en voeg een tof extra detail toe met de riem van Legend. Deze outfit is ideaal voor een dag op kantoor of een zakelijke bijeenkomst. Tof met sneakers.

Stralende looks die perfect bij jou passen

Met deze 5 business casual outfits ben je helemaal klaar om te stralen deze lente! Mix en match je favoriete items en creëer je eigen unieke look. Kan jouw garderobe wel een frisse upgrade gebruiken? Aarzal niet langer en bestel vandaag nog jouw Maison365 box.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.