4 vesten die een stijlvol extra laagje zijn over jouw outfit! 🍁

Het vesten seizoen is geopend! Het herfstweer vraagt om een warm maar stijlvol extra laagje en wij hebben daar de mooiste vesten voor! Laat je lekker inspireren door de 4 outfits die onze stylistes hebben samengesteld met de fijne vesten uit onze collectie.

Cozy business

De eerste look noemen wij ‘cozy business’. We combineren het zachte vestje van Fabienne Chapot met een stijlvolle broderie blouse van FRNCH op een tijdloze, classy pantalon van Five Units. De kleuren van deze outfit zijn cozy en warm. De look is representatief en erg geschikt om zakelijk te dragen. De gouden knoopjes van het vest maken de outfit extra creatief!

Comfy and stylish

Een comfy vest is een heerlijke basis om toe te voegen aan jouw garderobe. Het zachte zwarte vest van Basic Apparel is een wat langer model. Dit vest houdt je lekker warm! Te gek over een leuke print blouse op jouw favoriete jeans. Een leuk ceintuur kan de outfit een speelse touch geven. Zo creëer je een comfy en ‘stylish’ lookje.

Edgy basics

Het tijdloze korte vestje van Dante 6 is gemaakt van een mooie alpaca blend. Heel zacht en kriebelt niet en dus heerlijk voor het najaar! Je draagt het vestje edgy op een leather/look broek.Edgy op een leather-look broek. Het tasje uit deze look heeft een stoere croco print. Maak de outfit nog meer edgy door een stukje kant van het singlet te laten zien, deze draag je onder het vest. Heel vrouwelijk!

Sustainable and sporty

Het vest van het duurzamere merk Ecoalf in tijdloos donkerblauw bestaat uit organisch katoen en duurzaam linnen. Sportief over de soepele blouse van Soft Rebels of een nette flared jeans. Leuk met sneakers! De leren riem geeft de outfit nog meer extra detail.

Geef jouw outfit dat perfecte extra laagje!

Leuk vest gezien? Shop deze dan nu! Vul jouw garderobe aan met een stijlvol vest passend in jouw stijl. Vraag snel jouw box aan en ontvang de meest fijne items voor een stijlvol najaar.