4 verschillende stijlvolle outfits voor de herfst

De herfst is van start gegaan en daar horen natuurlijk leuke passende outfits bij. Wij inspireren je graag met 4 verschillende, stijlvolle outfits. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Dan is dit het perfecte leesvoer voor jou!

Comfy, but feminine, but comfy

Een rok is natuurlijk nummer één als het gaat om vrouwelijke kledingstukken. Een leuke rok met print kun je heel comfy combineren met een goede panty en een comfortabel, warm vest. Zo zorg je ervoor dat jouw outfit heerlijk zit en dat je er vrouwelijk en stijlvol uitziet. Een look zoals deze is trendy af te stylen met een mooie riem en sprekende oorbellen! Je kunt kiezen voor mooie hoge laarzen onder een rokje voor een extra vrouwelijke touch.

Timeless Trench

Een trenchcoat is door de jaren heen al heel lang een favoriet kledingstuk van vele vrouwen. Tijdloos, klassiek en elegant. De mooie trenchcoat van Lady Day combineer je gemakkelijk met een goede wide leg jeans en een sprekende blouse. Klassieke oorbellen zijn een sprankelende toevoeging in jouw gezicht! De look is absoluut geschikt om business casual te dragen. Klassiek, vrouwelijk en elegant!

Classy woman

De pantalon trend trekken we dit seizoen zeker door. We love it! In deze set gaan onze stylistes voor een bordeauxrode pantalon van Aaiko. Een echte herfst/winter kleur. Draag deze klassiek met een blouse met polkadots en ga voor leuke accessoires om de look nog meer spice te geven. De pantalon kan ook zeker casual gedragen worden met sneakers en een comfy trui. Houd je het liever klassiek? Ga dan voor een laarsje met een subtiele hak.

Corduroy it is

Corduroy it is! Heb jij al een jeans gescoord in corduroy kwaliteit? Een musthave dit seizoen als je het onze stylistes vraagt. De corduroy variant van deze Lois flared jeans geeft je een warme uitstraling. Als je zin hebt in een coole casual look ga dan voor een tijdloos leren jack en een goede trui. Met een stoere riem maak je de set helemaal af.

Maak er een stijlvolle herfst van!

Stijlvol het najaar doorkomen? Laat jouw persoonlijke styliste het werk voor jou doen! Bouw samen met haar aan een sterke, stijlvolle garderobe. Bestel vandaag jouw nieuwe box nog en voor je het weet schitter jij in mooie nieuwe looks passend bij het seizoen.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.