4 Romantische outfits voor Valentijnsdag

14 februari staat in het teken van de liefde. Het is alweer bijna Valentijnsdag. Pak op Valentijnsdag extra uit door te gaan voor een romantische outfit. Blijf dicht bij wat er bij jou past, want jezelf zijn staat jou het allermooist! Onze stylistes hebben vier romantische damesoutfits samengesteld om jou te inspireren. Je hebt natuurlijk een eigen stijl en voorkeur. Wat te dragen op Valentijnsdag? Ga jij voor een sportieve of comfy outfit op Valentijnsdag of past een sexy jurk juist bij jou? Laat het jouw styliste weten!

SEXY ZWARTE OUTFITS

Weet jij niet zo goed wat je aan moet trekken voor een romantisch diner? Zorg dan dat er een mooi zwart jurkje in jouw kast hangt. Een tijdloos item en zeker een goede optie voor een avondje uit. Geef het jurkje een extra sexy touch door te kiezen voor een aangesloten model en maak de look af met pumps. Ben jij dol zwarte kleding? Mix and match jouw outfits dan ook eens met een mooi singlet bijvoorbeeld van Soft Rebels of PBO onder een sprekende blazer en draag deze look op jouw favoriete onderstuk. Stijlvol op een flared jeans of een kokerrok.

STOERE & SPORTY OUTFITS

Ga jij lekker wandelen met jouw geliefde door de stad of door het bos? Dan heb je vast de behoefte aan een sportieve outfit die comfy en stijlvol genoeg is om vervolgens samen op de bank te ploffen en een goede film te kijken. Kruip weg in een heerlijke trui op een goede spijkerbroek of ga voor een look in laagjes. Je kunt een leuk vest combineren over een gestreept t-shirt voor de sportieve touch en de look combineren met jouw favoriete sneakers. Hoe je jouw look een extra stoere touch geeft? Ga voor een (imitatie)leer element als een leren legging of broek. Als extra detail kun je een riem of tasje van Legend aan jouw look toevoegen en je bent ready to go!

LIEVE & FLEURIGE OUTFITS VOOR VALENTIJNSDAG

Vier de liefde stijlvol in fleurige prints en kleurrijke items. Pastelkleuren geven jouw look een lieve uitstraling. De kleuren van de lente zorgen voor een vrolijke mood. Ga voor een top in een toffe bloemenprint, een kleurrijke trui of een leuk jurkje. Onze stylistes weten alles van fleurige vrouwenoutfits! De items van Garcia en Dea Kudibal en vele andere barsten weer van prints waar je gelijk verliefd op wordt!

VROUWELIJKE & KLASSIEKE OUTFITS

Houd jij van een klassieke stijl en van fijne neutrale kleuren? Ga dan voor een aangesloten pantalon bijvoorbeeld in het blauw, zwart of ecru en combineer deze met een sprekende top als bijvoorbeeld een zijde blouse met een v-hals of strikkraag. Mooie pumps passen bij deze stijl. Je geeft jouw geliefde gelijk een cadeautje door je zo mooi aan te kleden!

VERWEN JEZELF MET VALENTIJNSDAG

Een Valentijnscadeau voor jezelf? Dat is de kledingbox zeker. Ontvang een box vol romantische items, tijdloze basics en de leukste accessoires en wordt verliefd op de nieuwe merken, prints en kleuren die jouw styliste voor jou uitzoekt