4 perfecte outfits voor een weekend weg 👖

Ga je dit najaar lekker een weekend weg? Shoppen met vriendinnen? Een leuke stad bezoeken met jouw partner? Gezellig met de kids erop uit? En wil jij ook een passende look hebben die geheel in stijl is van wat jij gaat doen? Laat je door onze stylistes eens lekker inspireren! Zij hebben 4 stijlvolle outfits samengesteld die passend zijn bij een weekendje weg.

Mix & match: felle kleuren en vrolijkheid

Eens zin iets anders? Felle kleuren brengen je al snel in een vrolijke stemming. Ga voor een jeans in een sprekende kleur zoals de groene jeans van Lois Jeans. Dit is gelijk creatief. Goed te combineren met neutrale items maar als je zin hebt in kleur en vrolijkheid pak dan lekker uit en breek met fuchsia roze. Roze is enorm trendy dit najaar! Ga voor een sprekende blouse van Dante 6 onder een van zacht wollen vest. Maak jouw outfit helemaal af met een stoere riem!

Touch of leather

Een stoer leren rokje is een mooie keypiece om aan jouw garderobe toe te voegen. Te gek met een mooie trui of een leuke blouse met print zoals de lieve hartjes print op de blouse van Fabienne Chapot. Extra laagje mee? Altijd handig in het najaar. Ga voor een mooi neutraal vest, want die komt altijd van pas. Een speelse panty met print maakt het verschil.

Fall dress to impress

Een leuke jurk in mooie herfstkleuren en een subtiele print is een uitstekend idee voor een weekend weg. Maak jouw outfit af met een mooi leren jack. Het leren jasje in het donkerblauw maakt de outfit rijk en geeft extra warmte. Het jasje van Alter Ego maakt jouw outfits ieder najaar compleet en zorgt voor pit. Oorbellen laten jouw gezicht nog meer spreken, wist je dat? De oorbellen van Hinth laten je extra shinen! 

Romantische herfstkleuren dit najaar

Bij de kleuren van de herfst denk je aan warme aardetinten, groen, okergeel en roest tinten. De corduroy jeans van Pieszak is een absolute eye-catcher. Ga op pad in deze toffe jeans en combineer de broek met een romantische top. Okergeel en groen zijn absolute kleuren uit het herfstpalet. Het gevlochten leren ceintuur van Markberg zorgt voor meer detail in de outfit. 

Straal snel in gloednieuwe outfits

Geïnspireerd geraakt door de looks hierboven en ben jij ook toe aan nieuwe sets? Vraag dan vandaag nog jouw nieuwe box aan, brand los met al jouw wensen en voor je het weet straal jij in gloednieuwe outfits.