4 Outfits voor op een zonnige herfstdag

Gelukkig schijnt de zon regelmatig dit najaar en kun je een winterjas zelfs vervangen voor een tussenjas of een comfy vest. Ben jij opzoek naar outfits die geschikt zijn voor op de zonnige dagen in het najaar? Wij inspireren je graag met toffe outfits die zijn samengesteld met passie door onze stylistes.

Outfit 1

Een jeans in een mooie herfstkleur als groen is een absolute eye-catcher. De lichte kleuren die wij op de jeans hebben gecombineerd zorgen voor een frisse touch, perfect op een zonnige dag. De bloemenprint van de Aaiko top is vrouwelijk en maakt je vrolijk! Met een tof leren tasje maak je de outfit vlot en compleet.

Outfit 2

Een leren jack is een perfecte basis voor jouw jassen garderobe. Een tussenjas waar je jaar in jaar uit plezier van zult hebben. Een leren jack geeft de outfit meteen pit! Het jasje van Alter Ego is van hoge kwaliteit en draag je gemakkelijk over een sprekende jurk in herfstige kleuren. Niet ‘te’ warm maar zeker geschikt voor het najaar. Geef je outfit een leuk extraatje door te gaan voor een stijlvolle pet.

Outfit 3

Is het zo’n dag dat je prima zonder jas de deur uit kunt? Ga voor een warme maar stijlvolle sweater. Een perfect item als je het ons vraagt. De roze trui heeft een trendy kleur en maakt jouw sweater weather dag helemaal! Ga voor een toffe mom jeans en maak de outfit af met een creatief geprint riempje. Neem je pasjes mee in style met de hippe pasjeshouder van Les Douzetiques.

Outfit 4

Kleuren en prints maken je vrolijk! De vrouwelijke top van Freebird geeft je een glow door de prachtige print. Mooi op een goede jeans. Maak de outfit af met leuke oorbellen.Vanwege de v-hals van de top is het mooi om een ketting bij deze look te combineren. Met deze look ben jij in een zonnige mood.

Zin om te shoppen? Shop jouw favoriete dan nu of zet jezelf eens in het zonnetje en laat je verrassen door jouw persoonlijke styliste met een mooie complete box. Voor je het weet ontvang jij drie complete sets om in te stralen.