4 outfits voor een stralende start van het nieuwe jaar

Hopelijk heb je een liefdevolle, gezellige en vooral stijlvolle kerst achter de rug. Het aftellen naar 2024 is begonnen. Sluit 2023 in stijl af en maak een stralende start van het nieuwe jaar in een outfit die perfect bij jou past. Onze stylistes inspireren jou in deze blog graag met een aantal looks!

Dress to impress

Een gezellige avond met vrienden? Ga voor een sprekend jurkje. Dress to impress! Maak de set helemaal af door het gilet van Lofty Manner over het jurkje te combineren. Stijlvol, feestelijk, sprekend en vrouwelijk! Maak de set af met jouw favoriete tas en mooie laarzen.

Lace it up!

Een chique avond uit? Dan is dit de look voor jou! Combineer een stijlvolle pantalon met een mooie kanten top. Maak de look helemaal compleet met een mooie statement oorbel.  

Comfort but cute

Blijf jij comfortabel thuis met oud & nieuw? Dan is dit de perfecte look voor jou! Combineer jouw comfortabele jeans met een mooie speelse col en een stijlvolle blazer. Maak de look compleet met een mooie hak voor toch net een feestelijke touch.

Mix & Match

Ben jij toe aan comfort, maar wil je ook een feestelijke twist? Dan is dit de look voor jou! Combineer een stijlvolle rok met een heerlijke trui. Maak de look af met een speelse panty en een mooi laarsje.

Wij wensen jou een sprankelend en stijlvol 2024 in goede gezondheid!

Onze stylisten gaan met veel plezier voor je aan de slag. Maak een fantastische start van 2024 door jezelf te verwennen met een Maison365 box vol items die bij je passen, ontdek nieuwe merken en welke kleuren jou het allermooiste staan samen met jouw persoonlijke styliste.

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.