4 outfits om in te sprankelen tijdens de feestdagen

Het aftellen naar de feestdagen is begonnen! Schitter in jouw mooiste looks tijdens gezellige kerstborrels van jouw werk of met vrienden, schuif in stijl aan in een mooie outfit tijdens het kerstdiner met jouw naasten. Onze stylistes staan te popelen om je te voorzien van prachtige items waarin je het jaar kunt afsluiten. Hier alvast een voorproefje van leuke sets uit een klein deel van onze prachtige collectie.

Mix & match materialen

Kom verrassend voor de dag in een look waarin het mix and matchen van verschillende stoffen centraal staat. Satijn en velvet zijn perfecte voorbeelden die erg passend zijn bij het feestseizoen. Een mooi aangesloten top is prachtig in combinatie met een hoge staart of een andere haarstijl waarbij je jouw haar vast draagt. Dit kun je nog leuker maken door een fluwelen scrunchie bij de outfit te combineren. Oorbellen maken de outfit compleet.

A touch of glitter

Een top die is voorzien van een glitter print geeft direct een feestelijk effect! Een stijlvolle blouse op een pantalon is erg klassiek en perfect voor deze periode van het jaar. Met mooie feestelijke oorbellen maak je de outfit kloppend. Zorg dat ieder detail aan jouw look compleet is en voeg ook een mooie riem toe.

Klassieke pantalon

Een goede zwarte pantalon is een tijdloos item wat altijd goed is voor een gelegenheid waarin je wilt uitpakken. Combineer de pantalon met een feestelijke blouse. Een mooie haarband is vrouwelijk en zorgt voor een extra vrouwelijke touch aan jouw outfit. Voeg een klein tasje toe als extra feestelijke accessoire.

Little black dress

Een little black dress is altijd een goed idee! Een mooi tijdloos jurkje kun je combineren met een mooie panty en mooie laarsjes met een hak. Combineer een klassieke blazer bij jouw jurkje en maak jouw outfit af met statement oorbellen.

Zin om te shoppen? Shop jouw favoriete dan nu of zet jezelf eens in het zonnetje en laat je verrassen door jouw persoonlijke styliste met een mooie complete box. Voor je het weet ontvang jij drie complete sets om in te stralen.