4 musthave outfits voor dit seizoen

Benieuwd naar de musthaves van dit seizoen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Onze stylistes hebben vier verschillende outfits samengesteld passend bij dit seizoen. Laat je inspireren en bekijk de nieuwste items.

Romantisch & klassiek in één business casual outfit

Stijlvol naar je werk? Ga voor een goede pantalon. In de zomer is het een uitstekende keuze om te gaan voor een lichte kleur. Ga voor genoeg contrast en combineer er een sprekende top op. Houd het luchtig dit seizoen dus ga voor een klassieke shortsleeve. De zijde top van PBO spreekt enorm door de mooie kwaliteit en de kersenrode kleur. Een goed jurkje geeft je gelijk een vrouwelijke uitstraling. De creatieve jurk van Fabienne Chapot is wat ons betreft een absolute musthave om toe te voegen aan jouw garderobe. Maak jouw looks helemaal af met een paar bijpassende oorbellen.

Casual rock&roll

Laat jou benen zien dit seizoen en ga voor een stoer short. Wij gaan voor een luchtige top en met de juiste stoere accessoires zorg je ervoor dat jouw look helemaal af is! Rock het tasje van Legend. De studs geven je een rock&roll uitstraling. We love it!

A touch of leopard is always a good idea..

In Nederland is de zomer niet altijd zo zonnig als we soms willen. Om de perfecte look te creëren op dagen dat het iets frisser is buiten kun je een stoer leren jack aan jouw outfit toevoegen. Een leren jack van hoge kwaliteit is een tijdloze investering die jouw outfits ieder seizoen weer pit geeft. De midi rok met de stoere luipaard print combineren wij met een zomerse kleur van Soft Rebels. Zo houd je de outfit nog altijd zomers. Met een kleurrijke ketting maak je de outfit nog creatiever!

Hi you, sporty spice!

Een goede mom jeans is absoluut een musthave van dit seizoen. Combineer eindeloos door op deze toffe jeans van Basic Apparel. Je kunt de jeans dragen met een goed t-shirt, leuke blouses of fijne t-shirts. Wij hebben er een minimalistische sportieve look op gecreëerd en gaan voor een tijdloze lichte blazer van Soft Rebels welke we over een sportief gestreept shirt stylen. Fris en sportief. Maak de look af met een goede riem en leuke sneakers en je bent good to go!

Are you in?!

Wat vind jij van deze nieuwe items? Krijg jij ook zo’n zin om deze geweldige outfits thuis te ontvangen? Bestel dan vandaag nog jouw kleding box en straal binnen de kortste keren in nieuwe outfits.