4 FASHION VOORNEMENS VOOR 2022

De kop van het nieuwe jaar is er af! Ben jij al begonnen aan jouw goede voornemens van 2022? Wij hebben 4 fashion voornemens waar je jezelf wellicht in kunt herkennen. Wij helpen je graag deze voornemens waar te maken en het nieuwe jaar stijlvol door te brengen met de perfecte garderobe. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

VOORNEMEN 1: EEN PERFECTE BASIS

It's all about basics! Basis items zijn een echte must voor in jouw garderobe. Met de juiste basics maak jij namelijk eindeloze combinaties. Investeer in mooie kwaliteit items waar je lang plezier van hebt. Denk aan: een mooie basic jeans, een wit en/of zwart shirt, een fijne sweater, een little black dress, een wit overhemd, een tijdloze blazer en nog veel meer. Ga dit jaar op zoek naar de perfecte basics uit jouw kast en vul de basics aan die nog ontbreken!

VOORNEMEN 2: SLIM EN DUURZAAM SHOPPEN

Januari is de perfecte maand om jouw kast eens grondig op te ruimen. Kijk eens naar wat je al hebt en wat eventueel weg kan. Grote kans dat je items tegenkomt waarvan je was vergeten dat je deze had. Misschien wil je het dit jaar anders aanpakken en graag duurzamer met kleding bezig zijn.

Bij Maison365 werken we steeds meer met mooie duurzame merken, zoals onder andere MUD jeans en Dedicated. Door jezelf meer te verdiepen in duurzame stoffen en productie proces van kledingstukken kun je jouw steentje bijdragen aan een verduurzaming in jouw garderobe. Jouw styliste
kan je hier uiteraard ook goed bij adviseren en in jouw volgende box mooie duurzame merken toevoegen.

VOORNEMEN 3: NIEUWE KLEUREN EN PRINTS PROBEREN

Kleuren kunnen enorm spreken en daarom is het belangrijk om er achter te komen welke kleuren jou het meest laten stralen! Laat je door jouw styliste adviseren en sta open voor nieuwe mogelijkheden. Voor je het weet kun jij een heel nieuw kleurenpallet aan jouw garderobe toevoegen en vormt er een geheel nieuwe stijl.

Jouw styliste kijkt naar kleuren die écht bij jou passen op basis van jouw haar en huidskleur en kleuren die jouw ogen nog mooier laten uitkomen. Daarnaast is het ontzettend leuk om een speels printje toe te voegen aan jouw garderobe. Wees niet bang om wat nieuws te proberen, want wie weet gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open!

VOORNEMEN 4: UIT JE COMFORTZONE STAPPEN

Wees niet bang om iets nieuws te proberen. Het leuke aan kleding is dat alles mogelijk is en dat je je kunt kleden zoals jij dat zelf wilt. Je kunt kiezen uit talloze kleuren, prints, stoffen en stijlen.

Wij snappen heel goed dat je het door deze talloze opties even niet meer weet of misschien verveeld kunt raken van je huidige kledingkeuze. Misschien twijfel je al een langere tijd om iets anders te proberen? Dan is het nu tijd om daar wat aan te doen!

Durf uit je comfort zone te stappen om te onderzoeken wat het best bij jou past, zodat je straks nog zelfverzekerder zal zijn! Geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je al te graag. Onze stylistes helpen je met een goede basis en geven je tips voor de langere termijn.

Ben jij klaar om deze 4 voornemens meteen te gaan vervullen? Klik dan hier om jouw box te bestellen!