4 business casual outfits die je laten stralen op een zonnige werkdag

Vind jij het lastig om in de zomerperiode te bepalen wat je naar je werk aantrekt? Is alles al snel te warm of misschien te donker voor een zonnige dag? Niet voor lang, laat je inspireren door onze stylistes. Zij inspireren je graag met 4 business casual outfits voor een zonnige werkdag.

Matching minimalist

Als je van een minimalistische stijl houdt is ton sur ton wellicht een stijl waarin jij je prettig voelt. Kleur op kleur biedt rust en straalt klasse uit. In de eerste set gaan onze stylistes voor een pantalon van Dante 6 welke zij met een vrouwelijke top in dezelfde kleur combineren. Doordat de riem ook in dezelfde kleur is, dient deze als een mooi extra subtiel detail. Het goud komt weer terug in de oorbellen van Hinth. Met welke schoenen stijl je zo’n look als dit af? Pumps of loafers!

 

Summer skirt

Een kokerrok is een tijdloos item. Zomers mooi om met blote benen en open hak-sandalen te combineren met jouw favoriete tops. ‘S winters kun je een kokerrok met een goede panty en een laarsje dragen. Onze stylistes hebben de rok van PBO gecombineerd met een zomerse blouse met print van Second Female. De kleuren van de blouse geven je een zomerse uitstraling en de vrouwelijke fit van de outfit spreekt. Met een mooi tasje zoals het mintkleurige leren tasje van Legend is de look helemaal af.

 

Styling tip

Ga voor luchtige stoffen als linnen en katoen en combineer deze met de juiste zomerse kleuren. Door hiervoor te gaan is jouw look al gelijk zonnig en past jouw outfit bij de tijd van het jaar.

Power suit

Een mooi pak is een goede investering. Voeg een goed pak toe aan jouw garderobe en combineer het pak eindeloos. Draag de blazer ook gerust met een jeans en draag de pantalon met een leuke top met en zonder de blazer. Voor deze look gaan de stylistes voor een zomers kleurenpalet door olijfgroen met warm oranje te combineren. De stijlvolle outfit is perfect voor een business casual look. Mooi af te stylen met sieraden en leuke moccasins.

 

Easy breezy

Netjes voor de dag komen terwijl de temperaturen de pan uit stijgen? Onze gouden tip hiervoor is om te focussen op luchtige stoffen, materiaal dat ademt. Ga voor een mouwloze linnen top. Deze optie is netjes en zorgt ervoor dat je klotsende oksels voorkomt. De top van Xandres staat geweldig leuk op het classy short van Five Units. Koelt het iets af of vind je het fijn om een blazer bij de outfit te stylen? Maak de zwart-wit look dan speels door te kiezen voor een blazer in een zomerkleur zoals de koraal kleur van Minimum. Super trendy! Maak de outfit af met sprekende accessoires en je bent klaar om er tegenaan te gaan tijdens een hete zomerdag! Een net sandaaltje is passend bij een outfit als deze.

Voor welke set ga jij?

Zie jij jezelf wel gaan in een van deze of misschien wel alle looks? Kan jouw garderobe wel wat tijdloze business casual items als goede blouses, een mooie blazer en de perfecte pantalon gebruiken? Bestel dan jouw box en laat je verrassen door jouw persoonlijke styliste! Straal deze zomer als nooit tevoren!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.