4 business casual outfits om je te inspireren

In de wereld van professioneel zakendoen, is de juiste kledingkeuze van groot belang. Een dresscode die steeds populairder wordt, vooral in moderne kantooromgevingen, is "business casual." Deze stijl biedt de perfecte balans tussen formeel en informeel. Met de juiste kledingkeuzes en aandacht voor detail, kun je met gemak een stijlvolle business casual outfit samenstellen die indruk maakt! Onthoud dat het belangrijk is om de richtlijnen van je bedrijf te volgen en je persoonlijke stijl toe te voegen aan deze veelzijdige dresscode. Als je dit doet, zul je er zelfverzekerd en klaar voor succes uitzien, of je nu een belangrijke vergadering bijwoont of gewoon je dagelijkse taken uitvoert.

Tijdloze aardetinten

De pantalon van Second Female heeft een moderne pasvorm en combineren we met een shiny top van Dante 6. Met het bruine vestje van Soft Rebels creëer je meer contrast in de outfit. Maak de set compleet met de juiste accessoires zoals sprekende oorbellen en een toffe riem.

Dress to impress

De jurk van Soft Rebels is een tijdloos jurkje, dit model verveelt nooit. De jurk valt mooi aangesloten. Een lange trenchcoat staat mooi bij dit soort jurken. Wij gaan voor de ton sur ton look in dit geval en kiezen voor donkerblauw over donkerblauw. Een mooie tas maakt het verschil.

Klassiek en stoer tegelijk

Een wide leg jeans is een stoer element in jouw look. Dit is het favoriete jeans model in 2023. Breng balans in de outfit door een aangesloten top te kiezen. Een tijdloze blazer is een item waarin wij zouden investeren. Een goede blazer kun je bij elke outfit dragen! Matchende accessoires maken de look compleet en extra elegant.

Sportief maar klassiek

Ben jij een sportief type? Durf dan lekker voor een sportieve trui te kiezen. Een trui met een rits oogt vlot en sportief. Voeg een klassiek ingrediënt toe aan de outfit en ga voor een mooie blazer. Een donkere jeans is netjes en kiezen wij in deze look als onderstuk.

 

Zin in nieuwe outfits?!

Hebben de looks je geïnspireerd en kun jij niet wachten om in nieuwe looks naar je werk te gaan? Misschien kun je een extra powerlook nu wel goed gebruiken! Verwen jezelf met een nieuwe Maison365 box. Jouw persoonlijke styliste gaat graag voor je aan de slag.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.