3 tips voor leuke date-night outfits

Het is bijna Valentijnsdag, de dag van de liefde. Misschien ga jij op date met jouw partner of heb je een eerste date, spannend! Wellicht heb je al jaren een relatie en wil jij jouw partner verrassen door eens extra uit te pakken met jouw outfit of ga je samen met jouw vriendinnen een leuke avond tegemoet. In dit artikel geven wij je graag drie leuke tips voor de perfecte outfit voor date-nights.

Blijf dicht bij jezelf, dan zul je het meest stralen!

Het is leuk om af en toe iets buiten je comfortzone te gaan als het aankomt op outfits. Ga voor een felle kleur of een gewaagde print, kies voor materialen zoals leer en kant voor een stoere en romantische touch of pak uit met prachtige statement sieraden. Het advies wat wij jou het liefst meegeven is: blijf dicht bij jezelf. Feel good, look good! Jij moet de outfit dragen en niet andersom. Straal zelfverzekerdheid uit in een outfit die goed bij je past en waar jij je comfortabel in voelt. Focus op kleding met de juiste pasvorm waarin jouw figuur het beste uitkomt. Van een mooie v-hals tot wellicht een a-lijn rok. Onze stylistes helpen je graag bij het ontdekken van deze speciale items.

Casual, chique of actief

Is jouw date in een casual sfeer? Probeer dan niet ‘te’ overdressed te gaan. Uiteraard mag je uitpakken met jouw outfit, maar een galajurk in een casual lunchroom kan wellicht wat overdreven zijn. Voor een casual date is een fijne jeans met een goede pasvorm altijd goed. Combineer het met een sprekende top zoals een fijne knitted trui of een blouse met speelse print. Kies vooral voor kleuren en prints die jouw uiterlijk versterken en jouw beste punten extra benadrukken.

Heeft jouw date een nette sfeer? Dan is een pantalon misschien een super toffe optie in combinatie met een mooie coltrui of blouse. Draag jij liever een jurk? Go for it! Maak de looks af met de juiste sieraden zoals sprekende oorbellen en een leuke accessoire zoals een riem of tas. Gaat op hakken lopen jou goed af? Laat jouw benen dan extra mooi uitkomen met een goede classy pump. Sla jij toch liever die hoge stelten over? Dan is een klassiek laarsje met blokhak altijd een goede keuze.

Ga jij op een actieve date? Bereid je dan goed voor op de activiteit. Van een binnen tot buiten activiteit, zorg dat je bent voorbereid op eventuele koude en warme temperaturen. Laagjes zijn hierbij je beste vriend. Denk aan een t-shirt onder jouw sweater of een fijn vest over jouw blouse. Trek de juiste schoenen aan waar jij comfortabel en praktisch in kunt bewegen.

It’s all about details

Als je op date gaat is het leuk om een touch of romance aan jouw outfit toe te voegen. Denk aan een romantische print of bijvoorbeeld aan details zoals ruches. Dit geeft je een vrouwelijke uitstraling en past bij de situatie van een avond uitgaan. Een mooie oorbel, de juiste armband of misschien leuke haar accessoires. Kleine speelse details kunnen jouw look compleet maken. Naast kleding is het ook leuk om jouw haar in model te brengen van krul tot stijl of wellicht een toffe updo. Breng een speels kleurtje aan op je nagels of pak wat meer uit met jouw make-up, al deze kleine details zullen jou laten stralen.

Kun jij wel wat goede date-night outfits gebruiken? Onze stylistes gaan maar al te graag voor jou aan de slag. Bestel jouw kledingbox en straal op Valentijnsdag in jouw mooiste outfit.