3 stijlvolle outfits voor de frisse dagen dit najaar

Brrr.. de koude winterdagen zijn aangebroken! Tijd om je warm maar stijlvol aan te kleden. Danie en haar team van stylistes weten hier wel raad mee. De mooiste winter items zijn weer binnen en we laten je graag zien wat onze collectie te bieden heeft. Laat je inspireren door drie looks die zijn samengesteld door de stylistes. Zie jij een leuke outfit? Shop hem direct en kom zorgeloos de winter door.

Winter, wool, warm

Altijd al een winterjas willen hebben die aanvoelt als een warme deken? Dan heb je aan de jas van Basic Apparel een goede. De jas is verkrijgbaar in donkergroen en zwart.Beide opties zijn stijlvol voor het najaar. Combineer de items op een jeans van hoge kwaliteit en ga voor een duurzame pullover, bijvoorbeeld door te kiezen voor gerecycled wol zoals de coltrui van Ecoalf. Voeg een leuk detail toe aan jouw tijdloze items zoals een speels ceintuur met een printje. Check, klaar om de kou te trotseren!

Sporty feminine

Houd je van een sportieve, vlotte style? Een korte winterjas is dan echt iets voor jou! Als je het ook belangrijk vindt dat de juiste verhouding in jouw stijl naar voren komt omdat je bijvoorbeeld ook dol bent op romantische, vrouwelijke items is het leuk om te spelen met balans. Combineer gerust een sportieve jas zoals de jas van Basic Apparel over de top van Freebird. De print is lief en vrouwelijk. Combineer de items vervolgens weer met een leather-look broek voor een stoer effect. De broek heeft weer een sportieve fit net zoals de jas. Maak de outfit compleet met een prachtige, tijdloze tas van Royal Republiq.

Corduroy it is!

Ben je opzoek naar een warme jeans voor de koude winterdagen? Dan is een jeans in ribstof (corduroy) een uitstekende keuze. Dit is niet alleen lekker warm maar ook nog eens ontzettend trendy. De groene jeans van Pieszak is als je het ons vraagt dan ook echt een eye-catcher om aan jouw garderobe toe te voegen. Pak jezelf goed in met een fijn vest. Deze look is ton sur ton gestyled. Door kleur op kleur te stylen houd je de outfit klassiek en elegant. De PBO top is comfy door de zijde stof. Maak jouw outfit helemaal af met de leuke boho oorbellen van Hinth. 

Ben jij toe aan een lading warme items? Vraag dan vandaag nog jouw box aan, geef al jouw wensen door en jouw styliste gaat vol passie voor je aan de slag met jouw winterbox. Kom stijlvol de winter door in de meest unieke sets. Shop je liever zelf? Neem dan een kijkje in de shop want hier vindt je de meest leuke items om de koude items stijlvol door te brengen.