Maison's Mix & Match looks: een frisse lente

Van tijdloze basics tot opvallende stukken, onze stylistes laten je graag zien hoe je eindeloos kunt combineren voor een veelzijdige en stijlvolle garderobe. Met de juiste accessoires maak je de looks helemaal compleet. Laat je inspireren en creëer jouw unieke looks!

Look 1: colourful boho

Pak een kleur uit jouw item met print en match deze met de kleur van jouw top voor een afgestylde look. In deze look hebben we ook nog eens gemixt met materialen voor een extra creatieve twist. De frisse kleuren spreken en zullen jou gegarandeerd laten stralen. Maak de look compleet met mooie sieraden en om in de boho sferen te blijven een leuke cowboy-boot!

Look 2: stoere twist

Op de warme dagen kun je het truitje omwisselen voor dit stoere t-shirt. De print van het t-shirt matcht weer mooi met de kleuren uit de rok. Deze outfit kun je ook heel goed combineren met een sportieve sneaker of een stoerder laarsje.

Look 3: sporty casual

Is het te fris voor een rok? Vervang deze dan door een stijlvolle jeans. Voeg een jeans toe aan jouw garderobe met een speels detail zoals deze van Sofie Schnoor. Maak de look compleet met een riempje voor een extra finishing touch en combineer de outfit met sneakers voor een sporty look.

Look 4: classy but casual

Maak jouw outfit iets meer classy door de trui te combineren met een jeans. De kleur van de trui maakt het een echte eye-catcher en heeft dus niet veel extra's meer nodig. Maak de look af met een sportieve sneaker of een mooi laarsje.


Items uit deze set

Noella €75,00

By Bar €69,95

Fabienne Chapot €119,99

Sofie Schnoor €124,95

Legend €34,99

Jazu Jewellery €34,95


Shop deze online exclusive

Shop de musthaves uit onze nieuwste collectie. Deze items zijn maar tijdelijk beschikbaar, dus wees er snel bij!

00
:
00
:
00
:
00
Sold out

Deze prachtige mohair sweater heeft een speelse look door de korte mouwen en is daarom een echte lente musthave! De trui heeft een boxy fit en is op verschillende manieren te combineren. Draag het op een jeans of combineer het met een rok.

Meer informatie:

44% acryl, 26% polyamide, 20% kid mohair, 10% wol.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.