4 zomerse outfits voor zonnige dagen

Het zonnige weer staat voor de deur en dat betekent maar één ding: tijd om je zomergarderobe tevoorschijn te halen! Of je nu op zoek bent naar een relaxte look voor een dagje strand of een stijlvolle outfit voor een zomerse avond, ons team van stylistes heeft je gedekt met deze vier prachtige en trendy outfits. Laat je lekker inspireren!

Stoer en minimalistisch

Voor een stoere maar toch vrouwelijke look gaan we voor een rokje van Garcia, gecombineerd met een tijdloze gestreepte tanktop van Sofie Schnoor. Clean en minimalistisch. Als de avond wat afkoelt, voeg dan een tijdloos tussenjasje toe, zoals een spijkerjasje van Circle of Trust, om warm te blijven terwijl je er nog steeds fantastisch uitziet.

De favoriete kleur van dit seizoen: roze!

Roze is dé kleur van dit seizoen en met een roze flared jeans van Ivy Copenhagen zit je helemaal goed. Deze broek straalt vrouwelijkheid en flair uit, vooral wanneer gecombineerd met een prachtige top met pofmouwen van Second Female. Voeg een goede leren riem toe om de look helemaal af te maken en je bent klaar om de show te stelen.

Een tijdloze denim short biedt talloze opties..

Voor een moeiteloos coole uitstraling kiezen we voor een denim short van Circle of Trust, gecombineerd met een top met korte mouwen en leuke details op de schouder. Deze outfit is perfect voor een dagje winkelen in de stad of een informele lunch met vrienden. Luchtig, speels en trendy.

Fris in wit

Voor een frisse en zomerse uitstraling kiezen we een witte jeans, gecombineerd met een mohair wollen trui in mintgroen van Noella. Deze combinatie is perfect voor een avondwandeling langs het strand of een gezellige barbecue met vrienden. Maak de look extra zomers met een roze leren tasje van Legend en toffe oorbellen.

Een stralende zomer

Of je nu op zoek bent naar iets casuals of juist iets meer gekleed, deze vier outfits bieden voor ieder wat wils. Dus haal die zonnebril tevoorschijn, smeer je in met zonnebrandcrème en straal in stijl deze lente en zomer in unieke outfits.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.