Dé kledingbox voor vrouwen

Maison365 biedt jou dé persoonlijkste kledingbox voor vrouwen.

Danie Bles en haar team geven kledingadvies

Eigenaresse en topstyliste Danie Bles wil met de Maison365 box niet alleen de hardwerkende vrouw een helpende hand bieden, ook vrouwen die eens iets nieuws willen proberen worden gehoord. Samen met haar team van stylisten stelt Danie de beste kledingbox voor vrouwen samen, iedere box is geheel uniek en komt met persoonlijk kledingadvies. Door de stijlquiz in te vullen en al je wensen door te geven bestel je heel gemakkelijk jouw eigen persoonlijke Maison365 kledingbox.

kledingbox voor vrouwen maison365

Ontvang drie unieke outfits

Gestyled naar jouw wensen

Thuis op je gemak passen

Gratis verzending & retour

danie-bles-maison365-streetstyle

Voor alle vrouwen, wat je stijl ook is

kledingbox-vrouwen-maison365-rekje

Kleding sets specifiek voor jou

Heb je geen tijd om te shoppen of weet je gewoon niet zo goed wat jou precies staat? De professionele stylistes van Maison365 hebben veel ervaring met het stylen van kleding sets voor vrouwen. Op basis van jouw ingevulde stijlquiz creëert jouw persoonlijke styliste een unieke kledingbox op maat. Hier wordt niet alleen jouw aangemaakte profiel in meegenomen, maar ook de voorkeuren die jij voor jouw Maison365 box aan hebt gegeven.

Drie unieke outfits

De Maison365 kledingbox bestaat uit gemiddeld 15 items die samen drie unieke outfits vormen. Deze items zijn zo uitgezocht dat jij met jouw box oneindig veel mix & match plezier kunt beleven. Van tijdloze basics die in ieders garderobe thuis horen, tot eye-catching parels die jouw garderobe een upgrade geven.

Met precisie en nauwkeurigheid samengesteld

Jouw Maison365 box wordt met precisie en nauwkeurigheid samengesteld met de nieuwste collectie. Jouw persoonlijke styliste stemt de kledingbox af op jouw profiel, persoonlijkheid en kledingvoorkeur. Ook kan het zijn dat je specifieke wensen hebt voor de box.

Heb je net een nieuwe baan en heb je wat nieuwe zakelijke outfits nodig? Breekt het nieuwe seizoen aan en kan jouw garderobe nog wel een opfrisbeurt gebruiken. Of heb je binnenkort een speciale gelegenheid, maar heb je geen idee wat je hier naartoe aan moet trekken? Onze stylisten bieden jou een helpende hand! Onze collectie bestaat uit meer dan 120 boutique merken waarin jouw styliste ruime keuze heeft om de leukste items voor je uit te zoeken.

kledingbox-vrouwen-maison365-flatlay
kledingbox-vrouwen-maison365-danie-bles-stylist

Stijladvies voor vrouwen

Naast dat jouw stylist voor je aan de slag gaat, betaal je geen verzendkosten! De kledingbox wordt geheel kosteloos naar je toegestuurd. Nadat je alles thuis op je gemak hebt gepast en hebt gekozen welke items je graag wilt houden, kun je het ook nog eens kosteloos naar ons retour sturen. Gemakkelijk toch? De personal shopping ervaring voor alle vrouwen!

Wil jij nog een keer een kledingbox bestellen?

Heb je al eens een Maison365 box ontvangen? Dan zijn al jouw gegevens al bij ons bekend en hoef je de stijlquiz niet nog een keer te doen om een nieuwe kledingbox te bestellen. Geef op dit formulier aan wat jouw wensen zijn voor je specifieke vervolg box en jouw styliste gaat direct voor je aan de slag!

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Klaar voor jouw persoonlijke kledingbox?

 

START DE STIJLQUIZ